Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dobre serce jest tu ktos kto nie jest obojetny na ludzką krzywde POMOŻECIE?

Polecane posty

Gość gość

Witajcie pomóżcie rodzinie stanać na nogi apeluje do wszystkich kto ma dobre serduszko i jest w stanie pomóc rodzinie udostepnijcie link jeżeli macie taką możliwość liczy sie kazda zlotowka mamie dzieci grozi odebranie maluchow przez brak warunkow potrzebna pomoc na juz. Wklejcie link do przegladarki dziekuje za pomoc z gory dziekuje Wiola pomagam.pl/MartynaG

Gość gość
Niedawno była zbiórka na ślepnącego chłopczyka a później okazało się że to oszustwo, jak mamy wierzyć że to nie ściema, dlatego ja pomagam tylko osobą które znam osobiście.

Gość gość
to niech rusze du Pe do pracy

Gość gość
mama pracuje na 1/4 etatu ma malą córkę w domu gdzie nie ma kto zająć sie dzieckiem nie posiada rodziny gdyż wychowała sie w domu dziecka znam ja dobrze i sama pomagam

Gość gość
Yhym spoko, podobno juz nie zabierają dzieci z powodu biedy, niech poprosi o lokal socjalny. i tak pewnie dostaje wszytko od państwa, czyli z naszych podatków.

Gość gość
Z tego co wiem, to wychowankowie domów dziecka nie sa wypuszczani w świat goli i weseli, wiec?

Gość gość
Martyna za kontakt do Ciebie pomogę :) Jesteś piękna 👄 🌼

Gość gość
11'06 pyta ktoś o dom dziecka?! poza tym jest utrzymywany z podatków wiec droższy niz bycie z mamą pomijajac wszystkie inne aspekty bycie dziecka/dzieci z rodzicem. Nim coś trollu napiszesz - pomyśl a potem pisz.

Gość gość
11:10 idiotko - jakas znajoma tej dziewczyny napisała wyzej, ze Martyna g jest wychowanka domu dziecka, stad nie ma pomocy rodziny. Ma problemy mieszkaniowe - a z tego co wiem, To wychowanek dd dostaje wraz z opuszczeniem lokal Mieszkalny, gotowy do zamieszkania, pewna sumę pieniędzy. Jesli zamierza nadal pobierać naukę, jest utrzymywany nadal i moZe sie edukować. To o co chodzi z tymi kłopotami, ze przez tragiczne warunki chcą jej zabrac dziecko?

Gość gość
Co to za ściema z tym rzekomym Odebraniem dzieci?:O pracuje na 1/4 etatu, bo?:O dzieci nie wyglądają na noworodki, chyba mogłaby na wiekszy etat zacząć prace? 5 dzieci i samotna matka. Z całym szacunkiem, ale mogła pomysleć wcześniej, skoro nie ma warunków. I tak dostaje dość z podatników.

Gość gość
Rozumiem, ze od ręki nie jest prosto wyłożyć kwotę na takie przedsięwzięcie, ale zaloze sie, ze ta pani dostaje z 500 i alimentow niezła sumkę co miesiac. Spoko, ja nie dostaje nic:-) a i tak łapska dalej wyciągają. Masakra. Niedługo szlachetna sraczka itp, wiec znowu sie obłowią.

Gość gość
Jeżeli ktoś sądzi że na podstawie kilku zdań dostanie pomoc to jest naiwny, niejedna taka zbiórka okazała się ściemą, ostatecznie niech zutorka idzie do MOPSu tam dostanie kasę

Gość gość
Ostatecznie to należałoby chyba objąć kontrole nad rozmnażaniem sie :/

Gość gość
Ja p*****le, mnożą sie bezmyślnie i tylko daj im i daj :O