Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Vectra internet opinie

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoś korzysta z oferty tej firmy? Opiszcie swoje doświadczenia. Chodzi mi o internet, nie o telewizję. Nie ma przerw, częstych awarii? Pojawiały się wam jakieś problemy?

Gość gość
Mam Vectrę - światłowód. Jak na razie jestem bardzo zadowolony, ale korzystam od 6 miesięcy. Ale jesteś pewny, że na pewno możesz ich podłączyć? Sprawdzałeś, jakie jeszcze oferty są dostępne pod twoim adresem? Jakieś porównanie robiłeś?

Gość gość
Wejdź najpierw na porównywarkę PanWybierak.pl Tam podajesz adres zamieszkania, a porównywarka wskazuje, jakie są oferty tam dostępne. Duże ułatwienie. Na liście ofert masz od razu datę ostatniej aktualizacji. Zawsze kiedy sprawdzaliśmy, to te dane były świeże.

Gość gość
Ktoś weryfikował, czy te dane są na pewno aktualne? Porównywaliście je z danymi ze stron dostawców? Na pewno wszystko się zgadzało? A to uwzględnia promocje?

Gość gość
Ja mam światłowód z vectry od ponad roku i działa świetnie. Raz tylko była spora awaria. Zadzwoniłam po 8 rano, a po 10 już było naprawione. Place 39 zł za 150 mb/s

Gość gość
PanWybierak ma wszystkie znane firmy? Pomijają kogoś? Istnieje jeszcze jakaś inna porównywarka takich usług? Przyznam, że szukam ręczne i jest to droga przez mękę. Na pewno mogę wierzyć w liczby pokazane przez tę porównywarkę?