Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tabletki nasenne i alkoholl

Polecane posty

Gość gość

Już próbowałam napisać co myślę ale mi się chyba usunęlo. W każdym razie mam nadzieję że się nie obudzę :) jest mi dobrze. Mam wszystko w dooopie. I tak nie jestem dla nikogo wazna. Nie czuję tego. Jest mi już wszystko jedno. W końcu! Dość już mam mojego zasranego życia, dość mam już tych wszystkich mysli, które wiecznie mieszają mi się w głowie.. Nie będę już ciężarem. Będzie lepiej jak odejdę. Nikt już nie będzie na mnie skazany. Czuję spokój. Jest dobrze. Będzie jeszcze lepiej. Trochę już mi się kręci w głowie dlatego piszę bez ładu i składu, ale co tam. Wrzucę z siebie przynajmniej tutaj to co leży mi na sercu. Bawcie się wszyscy dobrze. Ja przegrałam mogą walkę o normalne życie.. A może właśnie wygrałam, dlatego byłam w stanie zrobić ten krok. Jest naprawdę dobrze :) Może umrę. Oby! Jakoś nie miałam odwagi rzucić się pod pociąg. Boję się bólu. Nie chcę już czuć bólu. Nie chcę już się bać. Nic nie będę już nigdy czuła. Nareszcie! Pewnie pisze bez ładu i składu, ale trudno. Muszę trochę z siebie wyrzucić. Pierwszy i pewnie ostatni raz. Dawno nie byłam taka spokojna. Podoba mi się to. Niech się dzieje co chce :-)

Gość gość
Już nigdy nikt mnie nie skrzywdzi, już nigdy ja nie skrzywdze nikogo. Nikt mnie nie dotknie, nie będę się bała. To jest piękne :-)

Gość gość
Sprawa zgłoszona.

Gość gość
Jak żałujesz to połknij węgiel aktywny, usunie toksyczne substancje z tabletek nasennych.