Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zauważyłyście, że wiele kobiet "dba" o siebie...

Polecane posty

Gość gość
A ja nie mam hybryd, rzadko się maluję ewentualnie jak juz gdzieś wychodzę typu na miasto ale mam w d***e to, że ktoś inny ma makijaż czy hybrydy albo rzęsy zrobione. Nie masz swojego życia żeby się patrzeć na innych??? Ja nie oglądam się za ludźmi na ulicy i nie interesuje mnie jak ta czy tamta panna wygląda. Żałosna jesteś ty, że nie interesujesz się swoim życiem i swoim wyglądem a czyimś.

Gość gość
Tipsy i rzęsy ma większość spotykanych na mieście , w pracy czy w tramwaju. I to by bylo tyle z ich zadbania bo reszta szwankuje:)Jak to mawiala moja babcia, kobietę czynią elegancka dobrze dobrane buty i dobrze ścięte włosy. Tipsiary na takie niuanse nie zwracają uwagi:)

Gość gość
No chyba, że jesteś zazdrosna o ich wygląd, to w sumie by wiele tłumaczyło. Ja nie jestem i nie interesuje mnie wygląd innych ludzi.

Gość gość
No jest coś w tym...rzęsiory i szpony zrobione, a w ryju syf bleeee

Gość gość
gość wczoraj najlepsze sa paniusie, które na prawde sa zadbane dobrze ubrane, a jak przychodza do mnie do gabinetu (dentystycznego) i otwieraja buzie to czasem jest ogromny smierdzacy szok xxxxxxxxxxxxxxxx No ale chyba jednak chcą to zmienić, skoro przychodzą do ciebie? No chyba, że przychodzą do ciebie na plotki o tych nieszczęsnych, znienawidzonych na kafe hybrydach i rzęsach, a nie w celu leczenia?

Gość gość
gość wczoraj Tipsy i rzęsy ma większość spotykanych na mieście , w pracy czy w tramwaju. I to by bylo tyle z ich zadbania bo reszta szwankujeusmiech.gif Jak to mawiala moja babcia, kobietę czynią elegancka dobrze dobrane buty i dobrze ścięte włosy. Tipsiary na takie niuanse nie zwracają uwagiusmiech.gif VVVVVVVVVVVV Widać, twoja babka niewiele od siebie wymagała. A o myciu i higienie ona słyszała, czy tylko buty i kłaki stawiała na pierwszym miejscu? To tak jak kobiety z opisu autorki, tylko paznokcie i rzęsy.

Gość gość
No ja też mam w buzi masakre, efekt zaniedbań z młodzieńczych lat, lęku przed bólem i wstydu przed dentystą (głupota, wiem). Właśnie jestem w trakcie leczenia, planuje aparat, bo każdy ząb w inną stronę. Nie mam sztucznych rzęs ani hybryd, bo czuła bym się jak pokraka. To trochę jak grubaska z hybrydami i rzesami, które sory ale w niczym jej nie pomogą..

Gość gość
9.16 mycie się i higiena to taka podstawa, o której się nie wspomina, no chyba że dla ciebie elwmentarna higiena to coś niezwykłego. A sztuczne pazury i rzęsy jak u krowy są tandetne i tylko Karyny myślą, że to "dbanie o siebie" :D

Gość gość
A mnie śmieszy kobiety które przypominają sobie ze trzeba dbać o siebie jak pojawia się konkurencja albo facet już od dawna ogląda się czy zdradza .wtedy nagle pojawia się bielizna kozaczki sukieneczki klub fitness czy tego typu sprawy.moje drogie-wtedy jestem za późno .

Gość gość
10:28 twoja babka to zwykła brudaska, która myślała, ze jak obetnie kłaki na rekruta i zrobi sobie tandetną trwała, to już jest wow. Tymczasem smród z gęby i gacie jedne na tydzień to u niej norma

Gość gość
9:28 Lepsza grubaska ale z pełnym uzębieniem. Jak słyszę że ktoś ma w gębie masakre bo sie boi dentysty to mnie na śmiech zbiera bo nawet 3 letnie dziecko się nie boi. Czego tu się bać?

Gość gość
Bać się można, mój mąż sie boi, ale nie ma 5 lat i nie unika wizyt bo się boi :/

Gość gość
jESTEM MEZATKA Z 10 STAZEM I PWOIEM WAM , ZE JA TEZ MYSLALAM , ZE MAZ LUBI NATURALNE KOBIETY ( JA TAKA JESTEM) w stylu Agaty lub Pauliny Mlynarskich. Takie fajne dziewczyny z minimalnym make-up'em, fajna figura, zadbana buzia... Jakze sie mylilam! :D Kiedys ogladalam jakis program chyba "Slawa" i tam pokazali jeda z siostr Godlewskich tzn tapeta na maxa, polnaga ze ssztucznymi cyckami, doczepami + tipsy i krowie rzesy. On powiedzial, ze ona sie mu PODOBA. :( i ze bedzie sie podobac wszystkim facetom bo oni to lubia.

Gość gość
Kto bierze na poważnie zdanie facetów...

Gość gość
Wiesz, kiedy facet mówi o sobie samym to chyba można mu wierzyć :P Mój mąż też otwarcie przyznaje, że lubi mocniejszy makijaż/długie paznokcie (naturalne lub nie). Nie ma w tym nic złego

Gość gość
No to moj maz jest jakims ewenementem ,bo jemu sie takie plastiki kojarza z wiesniactwem i tandeta :D Preferuje bez makijazu, ale czyste, włosy przystrzyzone, bez odrostów, schludnie i zesmakiem ubrane..Paznokcie to frencz najwyzej.. Sztuczne rzesy czy doczepy wprawiaja go w smiech jedynie..

Gość gość
Nie obraź się, ale dziwny jest twój mąż, ale nie dlatego, że lubi naturalne tylko dlatego, że "w śmiech go wprawia" wygląd kobiet które mu się nie podobają. Aczkolwiek zawsze jak facet tak baaardzo podkreśla jak baaardzo nie podobają mu się jakieś kobiety to kłamie.

Gość gość
W Polsce jest okropnie słaby dostęp do usług medycznych tak ogółem, m. in. dentysty i choć zgadzam się z Tobą że zdrowie jest ważiejsze niż tandentne ozdobniki typu tipsy czy rzęsy - to to drugie jest po prostu łatwiej dostępne. Do dermatologa dostać się bardzo trudno nawet z poważnymi problemami skórnymi, a co dopiero ze zwykłym trądzikiem. Endokrynolog to jakiś kosmos. Z dentystą jest łatwiej - na poziomie profilaktyki i leczenia zachowawczego. Jeśli masz braki w uzębieniu to uzupełnienie ich jest kosztem kosmicznym w porównaniu z farbą do włosów. Wielu problemów stomatologicznych dałoby się uniknąć gdyby łatwiej było o dostęp do usług ortodonty (znów - kosmos).

Gość gość
Pazury i rzęsy kosztują około 200 zł co miesiąc. Odpuścić raz i już jest na dentystę - usunięcie kamienia. Odpuścić 3 miesiące- wyleczenie zęba kanałowo. Odpuścić 1,5 roku - implant. To takie przykłady. Na innych rzeczach związanych z wyglądem też można zaoszczędzić i doprowadzić do porządku zęby.

Gość gość
A znam osoby że strasznym zębami, które robią sobie pazury i rzęsy od lat. To jest sporo kasy, więc za to mogłyby wyleczyć zęby.

Gość gość
Takie kobiety często jeszcze palą i to już jest totalna masakra dla zdrowia, urody i portfela. Przykładowo jedna paczka dziennie około 15 zł, w miesiącu to jest 450 zł. Przez rok to jest około 5,5 tyś. No jak można mówić, że takich kobiet nie stać na dentystę.

Gość gość
Te z zębami robią po kosztach i dlatego w większość jakość tych pazurów i rzęs jest tragiczna więc wątpię że by starczyło. Robią u swoich znajomych karyn po prostu. Wielkich stylistek :D w ogóle zauważyłam że im bardziej tępa kobieta tym zawsze po jakichś kursach na rzęsy i pazury.

Gość gość
Bzdura - usuwanie kamienia owszem, u młodej niepalącej kobiety to może i wystarczy 200 zł na scaling z piaskowaniem, ale problemy stomatologiczne które kończą się wypadaniem zębów w młodym wieku sięgają o wiele głębiej. Te 200 zł to raptem jedna wizyta u lekarza specjalisty - i o ile jest to kontrola raz na pół roku to można z tipsów przyoszczędzić, ale etap diagnostyki kosztuje krocie. I jak ktoś wspomnial - kosmetykę można robić po kosztach, można nakleić g*******e paznokcie z rossmana i tyle, można obejrzeć tutorial, poprosić koleżankę o ufarbowanie włosów na borsuka - jest to dostępne, a do lekarza dostęp jest o wiele trudniejszy.

Gość gość
Ale takie zaniedbania w gębie nie biorą się znikąd przecież. Trzeba chyba całkowicie olać higienę podstawowa żeby mieć do leczenia cała szczękę. Jak dbasz tak masz. Pomijam naprawdę jakieś choroby i patologie. Większość to pozorne dbanie o tyle w temacie. Zwalanie na brak kasy jest śmieszne. Gdzie była matka w dzieciństwie że nie zadała?

Gość gość
Zwalanie problemów z zębami na tipsy jest dopiero śmieszne. U osoby starszej, lub powiedzmy dziecka z mleczakami - owszem. Młoda, zdrowa osoba która nawet nie dba o zęby to co najwyżej powinna mieć kamień i próchnicę. Od tego zęby nie wypadają u młodych ludzi.

Gość gość
gość dziś Nie obraź się, ale dziwny jest twój mąż, ale nie dlatego, że lubi naturalne tylko dlatego, że "w śmiech go wprawia" wygląd kobiet które mu się nie podobają. Aczkolwiek zawsze jak facet tak baaardzo podkreśla jak baaardzo nie podobają mu się jakieś kobiety to kłamie. xx Dla mnie nie jest dziwny :) Mamy takie same upodobania. Znamy sie nie od dzis.. po co ma mnie wkręcac ? Śmieje sie z jak sam mówi " plastykowych Dolly ".. A co ma robic ?

Gość gość
Nie wiem...znaleźć sobie hobby? Znam dużo facetów którzy wolą naturalne kobiety, ale nie "śmieją się" z kobiet na ulicach, nie zwracają na to uwagi. Mój mąż lubi konkretny typ kobiet, ale nie komentuje jakie zabawne są np. panie w dresach. Za to każdy facet który tak właśnie komentuje robi zasłonę dymną, coś jak złodziej podkreślający, że nawet muzykę ściąga legalnie.