Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Hybrydy są rakotwórcze i już są pierwsze przypadki raka

Polecane posty

Gość gość

Widzialyscie?? Pokazywali w tv czerniaka pod paznokciami u kobiet które regularnie używały lampy do hybrydy. Podejrzewałam że to nie może być zdrowe dlatego tylko od okazji do okazji może z 8 razy miałam zrobione przez ostatnie 3 lata. A u mnie w pracy babki maja co 2-3 tygodnie inne i tak okrągły rok-może z jedną nie robi a reszta jakby to była oczywista oczywistość. Współczuję bo ja bym się bała że naprawdę dostanę raka.

Gość gość
W dzisiejszych czasach to raka od wszystkiego można dostać.

Gość marawstala
Nie sa zdrowe dlatego daje sie pod lakier bazę która chroni w jakimś stopniu paznokcie, moja znajoma kiedyś mówiła, ze jej klientce bardzo zależało na tym zeby tej bazy nie bylo i była zaskoczona jak kolezanka jej odmówiła, później wytłumaczyła czym to moze grozić

Gość gość
Hej mam na imie Kinga 19 lat chetnie poznam chlopaka w podobnym wieku. Zdjecia posiadam na portalu +18 mój nick: kinga2456 >>>> Link: http://seksownie24.pl

Gość gość
Jak chcesz to dostawaj raka od wszystkiego. Tylko potem nie płacz. Rób hybrydy chodź na solarium pal papierochy żyj mc Donalda. Tylko pamietaj ze ty pocierpisz rok dwa a potem twoje dzieci twoj maz i rodzice wiele lat. Ale nie ma to być egoistką. Mówiąc tak na coś trzeba umrzeć to chyba paniusia nie doświadczyła poważnej choroby bo by tak nie paplała.

Gość gość
Bardzo mi przykro ale zdrowo się odżywiam bez soli i cukru itp.a ty się w szklanej bombce zamknij.zal dupę ściska ze na paznokcie nie stać

Gość marawstala
W hybrydzie trzeba lekko spilowac płytkę i jak da sie na nia bezpośrednio ten lakier to pod wpływem lampy wszystko co szkodliwe wniknie głębiej (?) wiec jesli juz ktoś chce robić hybrydę to niech zawsze pilnuje by ta baza była zastosowana

Gość gość
A i nigdy w życiu niw byłam na solarium

Gość gość
Stać mnie i codziennie na hybrydy rzęsy sztuczne i solarium. Ale szkoda zdrowia:-) bez cukru się nie da żyć. Odżywia mózg. Grunt jeść ten zdrowy występujący naturalnie. Pani przemadrzała.

Gość gość
a to dziwne? przecież to są lampy uv...

Gość gość
bzdury, to promieniowanie jest znikome a dłonie sa najmniej wrazliwa czescia ciała na promieniowanie

Gość gość
gość dziś tak sobie tłumacz...tylko potem nie płacz, jak będą w ciebie chemię wlewać

Gość gość
czerniaka sie nie leczy chemią ciemnoto