Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pierwsze objawy ciąży?

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam pytanie odnosnie pierwszych objawów ciąży. Otóż zaraz po przewidywanej owulacji dostałam ok 1-2 dniowej lekkiej biegunki. Po ok tygodniu po owulacji zaczełam odczówać lekie pobolewanie podbrzusza - dużo łagodniejsze niż przy miesiączce "takie motylki" odczówalne przeważnie gdy skupiłam na tym uwagę. Trwa to w sumie do dzisiaj - dzień po przewidywanej miesiączce - z tym, że się nasiliło lekko. Zawsze przed miesiączką miałam tkliwe piersi - teraz przed przewidywaną miesiączką niemam tego objawu. Czy możliwe abym już odczówała jakieś objawy ciąży - czy któraś miała takie objawy? - kupiłam już test natomiast jeszcze chcę się wstrzymać kilka dni jeśli miesiączka nadal będzie się spóźniać.

Gość gość
Testuj już, inaczej się nie dowiesz.

Gość gość
o kurcze:o pamietasz ze cię srało , ja jakbym nie zapisałam to nie pamietalabym kiedys ostatni raz miałam okres:x

Gość gość
Ja mialam spozniony okres dwa tygodnie. Czulam sie tak, jak przy infekcj. Lamalo mnie w kosciach. Mialam stan podgoraczkowy.Bilali gardlo. W koncu dostalam plamienie , myslalam, ze to okres i wyladowalam w szpitalu z silnyn bolem brzucha. Wczesniej mdlosci, takie ciagnace sie.

Gość gość
Zaraz na drugi dzień po stosunku (bez zabezpieczenia) kłucie w prawym jajniku. Po tygodniu czułam się jakbym była chora. Piersi zrobiły się jakieś nabrzmiałe. Brak okresu. Zrobiłam po 4 dniach test: negatywny. I zaraz na drugi dzień dostałam miesiączkę. Prawdopodbnie wszystko przez stres w pracy a objawy może od pogody. Nie czekaj tylko rób test a zobaczysz ;-) powodzenia

Gość gość
Ja się czułam osłabiona i taka jakby chora , bolały mnie cały czas piersi , lędzwia. 5 dni . Pamietam ze 5 dni przed okresem partner zrobil mi tosta z ulubionym majonezem , tak jak spróbowałam majonezu tak szybko leciałam do kibla bo mnie zemdlilo więc już wiedziałam że coś jest na rzeczy , na drugi dzień nie wytrzymałam i test . Było to faktycznie przed terminem @ ale wyszedł pozytywnie :-)