Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Obcokrajowiec544

Jestem Ukraińcem. Może macie jakieś pytania?

Polecane posty

Gość gość
temat prowokacja, ukraińskie świnie piszą cyrylicą. Dlaczego ukraince jak wycieraja doope po sraniu to papier dają do koszyka a nie spłukuja w wc?

Jaka prowokacja ? Mieszkałem w Polsce przez rok, studiowałem na jednej uczelni. Jeszcze na Ukrainie pół roku chodziłem na kurs języka polskiego. Jeśli masz ból d**y z tego powodu, że nauczyłem się polskiego w taki czas, to twój problem.

Gość gość
Nie denerwuj się. Wybrałeś słabe forum. Kafeteria to wylęgarnia patologii. Siedzą tu przegrywy na utrzymaniu matki.

Gość Obcokrajowiec544
Może jeszcze ktoś chce coś zapytać? Z chcęcia dam odpowiedz

Gość gość
Dobrze znasz polski :) Co chcesz studiować?

Gość Obcokrajowiec544
Chcę studiować prawo lub przedsiębiorczość, działalność giełdowa

Gość gość
Dobry wybór.

Gość Obcokrajowiec544
Dzięki

Gość Obcokrajowiec544
Chciałbym dowiedzieć się co tak naprawdę większość Polaków sądze o Ukraińcach ? Może ktoś powie

Gość gość
Myślę, że to skomplikowane. Nie spotkałam Rosjanina, który marzy o drugim Katyniu. Niemcy też nie krzyczą, że Hitler był bohaterem i chętnie wróciliby do 39. U was są takie przypały i to odrzuca. Nie wiem jaki stosunek do Polaków ma większość Ukraińców. Na moim osiedlu jest ekipa remontowa z Twojego kraju. Wydają się być sympatyczni, ale jesteśmy tylko na "dzień dobry" :)

Gość gość
co sądzimy o ukrach? pracowników kiedyś z tymi lachudrami, brudas ami i prostakami. nie nawidzę Ukraińców!!

Czemu myślicie że na Ukrainie ludzi uważają Hitlera za bohatera? Na Ukrainie nie ma aż tak dużo nacjonalistów. W zeszłym roku w marszu UPA brało udział tylko 3 tysięcy osób w Kijowie, chociaż w Kijowie mieszka 3,5 miliona osób. Ile wynosi ten odsetek ludzi ? Mniej niz 0,1% procent mieszkańców Kijowa. A prawda jest taka ze większość Ukraińców ma gdzieś historie i nie patrzę na przeszłość

A jeśli chodzi o rosyjskich politykach, to nie tak dawno Władimir Żyrinowski - rosyjski polityk, deputowany do Dumy Państwowej i jej wiceprzewodniczący powiedział że po 2 wojnie światowej trzeba było całkowicie zniszczyć Polskę i Ukrainę. Jeszcze często lubi gadać ze Rosja może za 2 tygodnia okupować Ukrainę, Polskę i wziąć Berlin. Jeśli chcesz możesz znaleść go wideo na YouTube.

Gość gość
Nie Hitlera tylko Banderę. Rosjanie nie mają szczęścia do polityków. My też nie mamy. Wracając do Rosjan, z nimi sprawa jest prostsza. Zwykli ludzie nas lubią i da się to odczuć. Nie mówię, że wszyscy Ukraińcy mają taki stosunek do Polaków, ale jednak macie problem z wysiewem idiotów, którzy pieprzą, że fajnie im się oglądało "Wołyń" i że można by to powtórzyć! I kto to mówi? Ludzie, którzy przyjechali do nas na studia. No to trochę k***a słabo!

Gość Obcokrajowiec544
Czy kiedyś w życiu słyszałaś od Ukraińca że chciałby powtórzenia "Wołynia" i miło mu się oglądało ? Mi się wydaje że taki głupoty mogą napisać w Internecie jakiś p******i ludzi, a normalny człowiek tego by nie powiedział o tragedii

Gość gość
w*********j ukrainski parchu!

Gość gość
Nam się już przestaje to podobać że tak wielu was tu przyjeżdża. Dlaczego tu przyjezdzacie?

Gość gość
W twarz nikt mi tego nie powiedział, ale w internecie można natknąć się na takich geniuszy. Ok rozumiem, że Ty nie masz takich poglądów. Zmieńmy temat :)

Gość Obcokrajowiec544
Uważam, ze do Polski tak dużo osób przyjeżdża dlatego, że jest najłatwiej dostać wizy dla pracy, jest blisko do Ukrainy i język nie zbyt trudny. Do bogatszych państw Unii jest bardzo trudno dostać wizy dla pracy( tylko naukowcam, lekarzam, inzyneram łatwo)

Gość gość
Widzę, że kafeteryjne prawiki już po obiadku. Nie zwracaj na nich uwagi. Zwykłe melepety na utrzymaniu matki.

Gość gość
Dlaczego zarazacie Polaków odra? Nie macie u siebie szczepionek?

Hah. Nie zwracam uwagi na tych ludzi. Chyba maja nieszczęśliwe życie i niski poziom inteligencji, że oprócz przekleństw nic nie mogą powiedzieć

Gość gość z miasta    Katowice
nie lubimy ukraincow a nasze kafe jest dla Polaków wiec w*********j stad smieciu ukrainski!

Gość gość
Od stycznia podobno Niemcy otworzą swój rynek pracy dla Ukraińców. U nas zarobki są żałośnie niskie i rząd zamiast podnieść płace sprowadza obcokrajowców.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować