Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cieszycie się z powodu wolnego 12 listopada czy uważacie, ze to niepotrzebne?

Polecane posty

Gość gość
Bardzo dobrze że tak jest oby każde święta które wypadają w niedzielę, obejmowały też poniedziałki ;)

Gość gość
Czy bym się cieszyła gdybym miała wolne?pewnie tak. Natomiast ja 12 do pracy idę. Dlaczego? Dlatego ,że są pacjenci,którzy na swoją wizytę czekali po 3 tyg. I co? I teraz od tak po prostu mamy ich odwołać kazać im czekać kolejne tygodnie?myślę, że byłoby to bardzo niewporzadku z mojej strony. Uważam również że nie byłoby większego problemu gdyby decyzja o wolnym 12.11 byłaby podjęta wcześniej niż kilka dni przed ☺

Gość gość
Ja się nie cieszę ale to tylko z tego względu, że tak szybko ustawa poszła. Jakby zrobili ją wcześniej to bym się bardzo cieszyla. Miałam na poniedziałek zdanie ważnego protokołu, a musiałam go skończyć w piątek, więc w czwartek miałam kilka dodatkowych nadgodzin, żeby jesZcze w piątek zdążyli się z nim zapoznać przełożeni. Zupełny rozp*****el. W wielu branżach przez poniedziałek wolny jest zamieszanie, bo wszystko zamknięte a są zaplanowane dostawy, rozladunki,ludzie w trasie. Niby jeden dzień, a zamieszanie jest. W przyszłym roku można lepiej rozplanowac prace i będę zadowolona.

Gość gość
Pracuje w szkole o cieszę się. Jako nauczyciel mam sporo wolnego.

Gość gość
Jak widać społeczeństwo podzielone bedzie w opinii. Jedni się będą cieszyć, inni nie. Wszystko zależy od tego kto gdzie pracuje i jakie ma obowiązki.

Gość gość
Nie cieszę się bo w poniedziałek miałam miec rezonans na który czekałam już dłuższy czas :O

Gość gość
W ogóle to PIS w ogóle nie dba o rózwój tego kraju, wiekszosc bedzie sie cieszyla, bo wolne bo zasilki, tylko nie zdaja sobie sprawy, ze jest to droga do nikąd bo w dluzszej perspektywie tylko bardziej zadluza Polske co wplywa pozniej np. na wysokie podatki. Co z tego ,ze jest 500 plus kiedy znow wzrosna oplaty za prad i gaz? Ale niektorzy ludzie tego nie widza...

Gość gość
swieto wypada w niedziele i za to poniedzialek wolny? Polska paranoja. Balagan byl jest i bedzie, niezaleznie od rzadzacej ekipy.

Gość gość
niech jeszcze zrobią dzień wolny w wigilie 24 grudnia