Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Biznes i striptiz....

Polecane posty

Gość gość

Cześć..... Nie wiem czy ze mną coś nie tak.... może przesadzam.... I nie wiem jak sobie z tym poradzić. Może Wasze odpowiedzi pomogą mi się ogarnąć. Moim problemem jest zazdrość, ale nie taka normalna zazdrość o relacje mojego partnera z innymi kobietami, tylko o zgnily swiat meskiego biznesu. Mój partner obraca się w takim właśnie świecie. Nie potrafię zrozumieć męskiego świata, tego, że mężczyźni w ramach spotkań służbowych udają się do klubów ze striptizem, organizuja calonocne spotkania w hotelach, gdzie "kelnerkami" sa rozneglizowane kobiety. Mam o tyle dobrze, ze moj partner informuje mnie o takich wypadach, jest mężczyzna z zasadami, dzięki czemu mu ufam. Opowiada mi na przykład, że jeśli klient zazyczy sobie panienke do pokoju, to spełniają jego prośbę, a ten klient ma w domu piękna, mądra żonę. Dlaczego mężczyźni są tacy podli? Jesli klient zazyczy sobie spotkanie w klubie ze striptizem, to mój partner musi w tym uczestniczyć. Zdarza się to rzadko, ale się zdarza i mam z tym problem. Ufam mu i jestem prawie pewna, że mnie nie zdradzi, ale sam fakt, że ogląda gole panienki mnie przeraża. Czy ja przesadzam? I wiecie co.... cieszę się, że on mi o tym mówi, bo nie chciałabym żyć w nieświadomości. Co o tym myślicie?

Gość gość
Ehhh nikt się nie wypowie?

Gość KsioncChrabonszcz
Może mnie wkręci na takie spotkanie, co? Zagadasz z nim? :D