Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy dajecie kaszki niemowlakom na kolacje czy śniadanie

Polecane posty

Gość gość

Czy moge zacząć ruzszezanie diety od kkeiku ryżowego? Może moje dziecko w końcu przespi chociaż pół nocy? Ma grubo ponad 5 miesięcy

Gość gość
Nie, nie przespi! Moj dostaje kasze manna na mm i do 9 mc zycia sie budził , kaszemanna dostawal od 4mx, zamiast zageszczacza bo ulewał. Córka na piersi jakos w wieku pol roku przestala sie budzić. Znam tez dzieci ktore budza sie nawet w wieku 1,5 roku, tylko po to by napić sie łyka wody

Gość gość
Nie pocieszająca informacja. Ale mam ochotę spróbować. Myślicie że dziś mogę podać kleik ryżowy lub kukyrydziano ryżowy?

Ja daje kaszkę wieczorem, a ostatnie karmienie z piersi. Możliwe, ze zacznie więcej przesypiać , zależy od dziecka:)

Gość gość
Ja daje wieczorem ale i tak za 2-3h wstanie. Córka ma 14 miesięcy a i tak wstanie 3-4 w nocy

Gość gość
Nie pokładaj w tym nadzieji.Podałabym raczej kukurydziany bo nie zapiera.

Gość gość
Czyli mogę już jej podać ? ma katar byłam wczoraj u pediatry ale nic nie słychać. Mogę podać marchewkę jutro? A dziś kleik ryżowy?

Gość gość
Jezu, daj to w koncu a nie codziennie tematy o tym zakładasz. Myślisz w ogóle samodzielnie? Ja pierd...

Gość gość
Jsk coś komu nie odpowiada nie musi zaglądać tu gdzie nie trzeba

Gość gość
taaa, od tygodnia chyba te same tematy zakłada :D jak idziesz autorko do WC to też się najpierw pytasz sto razy czy powinnaś? wspolczuje dziecku takiej nieogarnietej matki

Gość gość
Nie wiem po co te twoje 15.15 wypociny? Pomogłas chociaż?

Gość gość
Kleikiem nie zrobisz nic złego, bo to tylko kkeik jedynie kupa będzie bardziej gęsta. Z marchewka poczekaj,bo sama zjedz coś nowego jak jesteś chora.

Gość gość
Autorko, ja też nie wiem po co znowu Twoje wypociny skoro dostałaś odp we wszystkich swoich bliźniaczych tematach :-) nie potrafisz czytać ze zrozumieniem?

Gość gość
Co za idiotki nie umiecie odpowiadać na pytania? Tylko piszecie p*****ly. Autorko nie przejmuj się takimi pustkami :]] spokojnie możesz podać kleik ja dawałam przed 5 miesiącem by córka lepiej spala i faktycznie pomogło. Na początek daj 180ml i 3 łyżki kleiku o podaj w butelce jeśli chcesz by od razu maleństwo zasnęło