Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zalozylam fb i nie wiem o co im biega , ktos mi wytlumaczy

Polecane posty

Gość gość

Zalozylam konto na fb pod zmyslonym nazwiskiem i w ogole takie fejkowe konto , bo mnie fb nie bawi , ale ale to cholerstwo dominuje w necie , nic nie zrobisz , nic nie skomentyjesz jak nie masz tego j******o fb No wiec zalozylam konto i wkleilam zdjecie krasnala , za chwile przyslali mi ze mam wyslac i swoje zdjecie do weryfikacji ( policja jakas czy ki chuj ? ) wiec walnelam fote z kolorowego magazynu jakiejs babie i im wyslalam :) zeby sie odwalili , no chyba ich pogielo ze swoje zdjecie im wysle hahah . Dzisiaj stoi ze nie moge fb uzywac bo weryfikuja moje zdjecie O co im c****m chodzi?

Gość gość
o wlasnosc intelektualna! trza se było wkleić jakiś obłoczek, albo zaznaczyć - konto fikcyjne. I uwazaj, bo za chwile ci kaza wyslac dowód , by zweryfikowac czy aby napewno jestes tym za kogo sie podajesz:D

Gość gość
Taaa zobacza moj dowod jak swinia gwiazdy , nie widzialam opcji konto fikcyjne

Gość gość
moje konto ma juz kilka lat, loguje sie na nim raz na trzy miesiace, nie mam potrzeby komentowania artykułów na onecie:x Tu moge dac upust moim fantazją w pełni:D a nie narazac d**e o znieslawienia i inne pierdoły.

Gość gość
Nikogo nie zamierzam znieslawiac , nie przesadzajmy

Gość gość
ale po co ci konto , by napisac jakiemus idiocie ze sie myli? oni przez to nas inwigiluja, niemal na kazdej stronie masz odnosnik do fxb. Juz goxogle nas w uja robi, wez dla przykladu sobie poogladaj na alxlegro wózki dzieciece, to w reklamach bocznych bedziesz miala wózek na kazdej stronie..a wejdziesz na p****la, to ci zaczna reklamowac leki na potencje:Dx

Gość gość
I tu sie z toba zgodze , tak samo jak nasze adresy mejlowe sa do uzytku kazdego , milion spamu i reklam