Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kolejna sobota i sam .

Polecane posty

Gość gość

żałosny człowiek zemnie i ta miejscowość gdzie mieszkam ja nigdy nie znajdę kobiety 25 lat i zj****e życie bez przyjaciół bez dziewczyny został mi tylko alkohol :(i praca na budowie jak jakiś niewolnik z ojcem mam dosc przegrałem zycie .

Gość gość
powinienem popelnić samobójstwo i pokłócić sie z rodzina tak jestem ścierwem to przynajmniej byłbym nikim

Gość gość
Pozwól, że Ci coś opowiem. Całe życie byłam gruba i brzydka, grube bryle, krzywe zęby, 15-20 kilo nadwagi przy niskim wzroście. Paszkwil. W liceum nosiłam stały aparat, przeszłam operację oczu, dużo schudłam i nagle zrobiłam się laską. Ale nie korzystałam z tego, bo byłam skupiona na szkole, potem na studiach też wyłącznie się uczyłam, chciałam zostać na uczelni, nie było czasu na imprezy, randki, chłopaka. Minęło 11 lat, skończyłam studia, obroniłam tytuł, odeszłam z uczelni i okazało się, że nie mam nikogo. Przyjaciele mają rodziny, albo wyjechali za granicę. Znajomi zniknęli i tak nigdy nie było ich zbyt wielu. Pracuję za najniższą krajową, czasami chodzę głodna, bo nie stać mnie na opłacenie rachunków i na życie, a nikt mnie nie chce przyjąć do lepszej pracy, bo jestem za bardzo wykształcona. I nie mam nikogo. Moja młodość minęła, uroda też powoli mija, a ja nigdy nie miałam chłopaka, nigdy nie czułam się kochana, nigdy z nikim nie spałam i raczej się to nie zmieni, bo nie mam gdzie kogoś poznać. Wszyscy zajęci, żonaci, dzieciaci, nikt nie zechce biednej kobiety bez perspektyw.

Gość gość
wsumie tak zawsze można zejsć nizęj i tak są gorsi ludzie od nas moge sie staczać wciąż i tak zawsze ktoś będzie gorszy czyli nigdy niedosiegne dna i całe życie bede sie staczał czujecie tą ironie nigdy nie zejdziesz na dno choc będziesz mega nie szcześliwy to nigdy na dnie ..musze zejsc nadno bo tak mnie ludzie maja gdzies

Gość gość
możemy się poznać jak chcesz od tak XD hoc wiedz ze ja tez nigdy nikogo nie miałem też skonczyłem studia bez imprez raz kochałem ale mnie wystawiła dla innego u dupczyłem te 3 latapo studiach miałem 2 kolegów z technikum ale z nimi też sie spieprzyły relacje a kumple ze studiów no cóż to wszystko udawane nikt nie chce być realny takie nijakie

Gość gość
ja tez byłem raczej brzydki bo nie miałem żadnej kobiety teraz jest troche lepiej ale bez przesady i co mi z tego jak niemam kolegów czy ludzi z którymi mógłbym wyjść a sam boje się nowych obcych miejsc.. a to chybamam jakiś uraz po prostu można dostać w pysk u nas to tak wygląda ze ludzie sie bija na imprezach aja słaby musiałbym zacząć ćwiczyć dbać o siebie ale dla kogo k***a dla kogo:(??dla samego siebie co za różnica czy będę tak czy siak wyglądał;/..w tym j*****m zadupiu niema zdanej imprezy a imprezy zaczynają być takie oficjalne dla paru osób czy jakieś zamkniete ehh bez sensu

Gość gość
studia to przekleństwo :( zamiast uczyc niszczą ludzi nic mnie dobrego na studiach nie spotkało same problemy wieczne znęcanie sie profesorów nad studentami i wymyslanie jak to nam dobze j****e s*******ny

Gość gość
ehh wiesz co jest najgorsze świadomość upływających lat a wmoim życiu jakna złosc nic sie nie zmienia zero zupełne zero tylko jest coraz gorzej:(

Gość gość
Dla mnie studia to najpiękniejszy czas. Czas rozwoju, czas wielkich marzeń, czas pierwszych konferencji i publikacji, pierwszych sukcesów. Wtedy wszystko smakowało inaczej. Pamiętam pierwszy występ na konferencji międzynarodowej, ten dreszczyk i stres, a potem to poczucie tryumfu, że obroniłam tezę, że wzbudziłam dyskusję, że to był dobry tekst. Później się już tego tak nie przeżywa. Wtedy nie musiałam się o nic martwić, były stypendia, granty, nie brakowało pieniędzy. Teraz rzeczywistość jest brutalniejsza. Zero przyjemności, zero radości, tylko kierat i walka o przeżycie.

Gość gość
Ramy jak można być tak z*ebanym jak wy? Też zawsze byłem brzydki i nieśmiały, znalazłem nawet fajną dziewczynę i byliśmy ze sobą kilka lat potem się rozpadło. 3 miechy w domu z flaszka i powiedziałem dosyć, zacząłem wychodzić do ludzi, zagadywac kobiety, na początku beznadziejnie mi szło, ale co tam trening czyni mistrza, nauczyłem się rozmawiać z ludźmi w parę miesięcy byłem duszą towarzystwa które nagle się znalazło, potem dużo kobiet... Teraz mam super żonę dzieci... Co wy k***a macie do stracenia? Że wam panna odmówi, to do następnej! A kobieta? Kobieta na bardzo łatwo wystarczy że się przestanie zamykać na znajomości

Gość gość
masz racje u mnie by studia były przyjemne gdybym sie nie zakochał w kobiecie z grupy i to było coś jak strzał w stope , i meczenie sie przez kolejne dwa lata calkowite zniechęcenie do tego co robie nieufanie ludziom ludzie tak byli zaklamani udawlai fajnych ale tak nigdy niebyło podrodze się spotkac ..

Gość gość
co mam do stracenia otóż nic ale mam fobie przed nowymi miejscami ludzie z mojej okolicy mnie naznaczyli jako jakiegoś idiote ktory wypisywał głupoty do dziewczyn na fejsie nawet kolega wolał zerwać zemną kontakt...

Gość gość
Też byłam zakochana w koledze z roku. Ale nigdy się o tym nie dowiedział. Teraz ma żonę i dzieci i jest szczęśliwy. Ale nie zepsuło mi to studiów. Nie szukałam tam znajomości i przyjaźni, tylko wiedzy. Ale ja miałam sporą praktykę, bo wiele razy wcześniej byłam zakochana bez wzajemności, więc mnie to tak nie zamykało na ludzi.

Gość gość
i co mi zostało otóż nic powoli myśli samobójcze nie nawidze swego życia pracy , nawet poznawałem dwie kobiety przez neta i chciałem sie z oboma spotkać ale zjedna dziewica po żadna pisałem zboczenstwa i w koncu mnie kopnęła w dupę choć to lubiła a druga udawała że się jej spodobałem ale jak mnie kopła tamta to wedle tradycji kopła mnie i druga a tydzień wcześniej mnie kopnęli w dupę koledzy i sie spieprzyło maksymalnie xd

Gość gość
Jak zachowywałem się jak idiota i po pijaku pisałeś bzdury to cierp. A nie ma klubu w mieście obok? Nie ma portali, czatów?

Gość gość
Jak z kobietami piszesz tak jak tutaj to się dziwisz że nie chcą się spotkać?

Gość gość
ja jakos nie miałem szczęścia do kobiet i to było moje pierwsze takie poważne uczucie w wieku 23 lat masakra nic tylko sie zastrzelić kobiety mając 16 lat maja większe doświadczenie niż ja ;/ można wychodzić ale gdzie i zaco jedno wyjście na imprezę to o kolo 150 zł teraz opląty samochodu i musze zbierać na operacje oczu dlaczego ja sie nie zabiłem mając 16 alt już by mnie nie było blisko 10 lat temu i wiecie co nic dobrego mnie przez te 10 lat nie spotkało zupełnie nic !! poco takie życie skoro wszystko juz straciłem niema sie co oszukiwac ini maja zonki rodzinki i została tylko patalogia im starsza tym gorsza..

Gość gość
Jak nie masz wyglądu, kasy, nie umiesz rozmawiać i jesteś 2/10 to wybieraj kobiety też 2/10 a nie 6/10 bo taka na bank cię nie zechce.

Gość gość
150 na jedno wyjście? W sumie nie wiem teraz ile wstęp kosztuje ale czy musisz tam się ochlac jak świnia? Siedzisz z soczkiem lub 1 browar

Gość gość
jak idiota gdy same tego chca najlepiej sie zabic proste i skuteczne kobiety bedą szczęśliwe będą sie z przystojnym poszczać na zmianę raz jedna raz druga a mnie robaki przegryzą bo tak sie huja zmieni to tylko kłamstwa ze życie się zmieni ludzie to pazerne k***y zezerą wszystko i zniszczą dla przyjemności w sumie wiem jaki jestem dlatego najlepiej sie zabić widocznie zemnie zły człowiek i nie zasługuje na szczęście. moj najlepszy czas już minął straciłem szanse by ułożyć sobie życie .

Gość gość
A ty gościu chcesz znaleźć kobietę na stałe czy przelecieć fajną laskę? Bo myślę że to drugie...

Gość gość
no a ile w zjebanej polsce moze coś kosztować tak by dojebać i poniżyć człowieka tyle kosztuje wszystko dojazd 50 zł bo 100 km wstęp 60 zł noi soczek za 10 zł pewnie xd noi mozna pomnożyć x2 jakbyś miał kobietę ale ja tak będę sam na siebie robił całe życie i tak te pieniądze będą jak śmieci nic nie warte 25 lat ten wiek mnie zabije i ta świadomość jak mija czas a u mnie nic sie nie zmienia minuta zaminuta ucieka aja wciąż w miejscu ..Nawet sie kiedys podobałem dziewczynom na imprezach ale ja sie podobam patalogi kobietom z dziećmi albo coś normalne mnie maja gdzieś no cóż takie karty od życia

Gość gość
najlepiej strzelić sobie w łep ci co przelecamaj przynajmniej ucieche nocy ostatnie podniety mlodosci a mi juz nawet to nie zostało jestem prawiczkiem także spokojnie tak nic nie przelece. kobiety lubia nienawidzić prawiczków .ale to niema co otym dyskutowac s***********m zycie i ponim bede dosmierci czekał na smierć takie mnie zycie czeka to nielepiej przyśpieszyć ją?

Gość gość
Skoro samotna matka to dla ciebie patologia to kup kolejne tanie piwko i lepiej siedź w chałupie. Nie jest problemem wasz wygląd czy brak kasy tylko wymagania! Ta za niska, ta ma dziecko a tamta krzywe nogi....

Gość gość
Jakbyś do mnie zagadał w taki sposób jak piszesz tutaj, to też bym Cię olała. Błąd na błędzie, nieskładne zdania, dziwne treści. Nie zainteresujesz tak kobiety, która ma jakieś wymagania. Popracuj nad sobą, uzupełnij braki i nie lamentuj, bo masz dopiero 25 lat. Życie dopiero się zaczyna. I naprawdę wcale nie trzeba jechać 100 km na imprezę. Wychowałam się na zabitej dechami wsi, a dyskoteki były nawet w domu kultury wieś obok. Piechotą się chodziło latem. Poza tym, 60 zł za wstęp? W Krakowie na rynku wstęp na dobrego klubu tyle nie kosztuje. Wymyślasz...

Gość gość
Ale on wszystkie Panny z remizy obok zwyzywał od tanich dzifek

Gość gość
no w bielsku ostatnio tyle kosztował no moglas chodzić na wsi ale ja juz niemam poco wchodzić bo jestem tak spalony na wsi . no matka z dzieckiem to dla mnie patologia ktos zrobił dziecko i ma wyj****e na wszystko i teraz miałbym wychowywać czyjegoś bandytę który zrobi kolejnej dziecko , sory ale pieprze takie coś . może tez najlepiej na robie byle komu dzieci powsi i będzie zabawa potem się zastrzelić hihi . ano błed na bledzie jak zawsze szukajcie tych idealnych którzy wam robią dzieci apotem szukacie dla nich ojców albo wolicie same juz wychowywać . wsumie wam zazdroszcze bo przynajmniej dziecko macie .

Gość gość
A ty jakie masz wymagania co do mężczyzn? Bo nie wierzę że nie było żadnych adoratorów jak wyładniałas

Gość gość
jak masz szanowac kobiety jak widzisz jak sie zachowywały na imprezach nadstawiaja d**y jak jakieś d***** oh macanki gdy poznajesz kobiete a ona cie wystawia dla kolegi przystojnego i wszystkie winy zwala na ciebie bo jesteś taki czy siaki a tu o co chodzi o dobre d*****nie oto chodzi oh pozadna po jednym związku miała sie żenić ale tak mnie wolała wystawić w p**du.

Gość gość
Ale ci się koleś we łbie poprzewracało, z takim podejściem to się nie dziwię że ci rumuńskie prostytutki na trasie mówią że "nie jesteś w ich typie" mimo że płacisz podwójne stawki...