Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kolejna sobota i sam .

Polecane posty

Gość gość
Jeśli dla Ciebie człowiek, który przyswoił sobie materiał z zakresu podstawówki, to ideał, to nie mam pytań. Naprawdę. Ludzie dobierają się na zasadzie podobieństw. Jeśli sam jesteś niewykształcony, nieatrakcyjny i nieśmiały, to nie oczekuj pięknej, śmiałej i wykształconej kobiety. Bo takie rzeczy tylko w bajce Kopciuszku. Z tym, że ona była ładna. Mnie nikt dziecka nie zrobił, ze wsi się wyniosłam 20 lat temu, bo można się wyrwać i wyjechać. Ja wyjechałam do liceum, do miasta.

Gość gość
Dlatego właśnie muszę sie zabić bo moje życie chce mnie zgnieść i zniszczyć ajak sie zabije to mnie nie zgniecie bo będę trup prosta sprawa a dajaca dodatni bilans wy wiecej kobiet sprostytujecie bedziecie mieli jakaś kochanke pewnie na lewo ami no coz zostaje szubienic tak pewnie by mnie olala bo pisze błednie i jestem wredny aż do bulu oraz mowie o swoich wadach na w stepie bo nie mam ochoty okłamywać kogoś poco pieprzone zycie huja warte

Gość gość
Dają tyłka na imprezach? I co z tego? Są młode i się bawią, ty gdybys miał taką możliwość przeleciał byś cała wieś!!! A to że jesteś prawiczkiem nie oznacza że inni a gorsi bo lubią sex.

Gość gość
sama jestes nie wykształcona oceniasz mnie po tym jak pisze a ty pewnie wykształcona po ukończeniu magistra z chemi i fizyki bo ine kierunki to przecież zabawa tylko ja po mechanice unas umieli wymyślać badziewne przedmioty by nam sie nie nudziło noi nazwymyślali tyle ze nie miałem czasu poznać kobiety. będę musiał sie wyrwać ze wsi ale to ta bez sensu najlepiej się zabić wy tak mnie nienawidzicie w sumie wszyscy mnie nienawidzą aż się boje wychodzić z domu by nie zebrac wpiernicz xd

Gość gość
pieprze pieprzonych *****czy i kobiety które dały d**e gdybym mial mozliwosć ale niemam i mam tak samo wyj****e nawas jak wymacie wyj****e namnie i wolałyscie dawac d**y niz mnie szukać !! bawiliście sie korzystaliście ile wlezie aja bylem sam no cóż takie zycie to ja was zato nien awidze

Gość gość
gość dziś - byli, ale ja byłam zakochana w kimś, kto mnie nie chciał i kilka lat to trwało. Później znowu się zakochałam, znowu okazało się, że bez wzajemności i znowu kilka lat minęło. Jak się zakocham, to nie potrafię nawet spojrzeć na innego. Poza tym, uważam, że to nieuczciwe, umawiać się z jednym, kiedy się kocha innego. A teraz już nie ma adoratorów :) Jakie mam wymagania? Chciałabym kogoś, z kim będę mogła porozmawiać na różne tematy, kogoś kto mnie będzie intelektualnie napędzał. No i chciałabym, żeby mi się podobał, nie potrafiłabym być z facetem, który mnie fizycznie odrzuca. Nie musi być bogaty, romantyczny, szalony. Chciałabym, żeby naprawdę chciał mnie i tylko mnie, a nie umawiał się ze mną, bo żadna inna dziewczyna go nie chciała. Chciałabym być dla kogoś wyjątkowa. Po prostu.

Gość gość
Masz krowę, owce lub świnkę? Wkładaj gumiaki i idź stracić prawictwo :) jest opcja że zwierzaki też cię nie zechcą, bądź mily

Gość gość
ja bede zyl sam a wy bedziecie zdradzać i korzystac z c**ek ..jedna zadrugą pod pretekstem bycia wartościowym facetem a zachowując sie jak tani d*****arz

Gość gość
18:15 zwierzeta maja wieksza wartość niz ludzie ty pewnie rznołes kilka lasek zniszczyłes moja szanse na milośc jesteś głupim hujem.

Gość gość
gość dziś Świnia przynajmniej się nie użala na forum z powodu swojego nieudacznictwa.

Gość gość
szkoda ze pani powyżej mazy o księciu z bajki dla którego bedzie wyjątkowa ale mnie odrazu skreśliła bo nie chciała by byc z facetem ktory nie miał innej opcji dlatego jestes sama bo facec***isza do ciebie tylko tacy którzy maja dwie opcje wykorzystują do maksa bo wiedza ze jak sie zdradza to go zostawicie i potem wybierają tą ciekawszą no cóz też nie masz lekko dobrze ci tak wykształcona kobieto XD

Gość gość
No to jesteś w miarę normalna, tylko niestety wygłodniała i rzucasz się jak pies na gnat jak poznasz faceta, za szybko się zakochuje się na maxa zanim to wszystko zacznie się rozkręcać. Nic tak nie odstrasza zainteresowanego faceta jak zakochana od razu kobieta. Tobie się wydaje że jesteś miła i zachowujesz się normalnie ale z boku wygląda to zupełnie inaczej. A jak już nie wyjdzie tonie można pielęgnować jednostronnej miłości wzdychać i myśleć co by było gdyby... Trzeba poznać nowych ludzi i klin klinem. Im szybciej poznasz kogoś nowego tym szybciej zniknie "chora" miłość

Gość gość
18:21 no i jest tym samym gownem co ja karmi walściceil tak samo karmisz swe kobiety fałszywa miłością będziesz miał taka sama fałszywa miłosc jaka karmiłes innych albo na odwrut no coz huje maja ten plus ze trafiaja na fajne kobiety

Gość gość
autor 18:22 muwi ze masz podrywać do kilkunastu chłopaków okłamywać wszystkich i wybrać tego najlepszego przynajmniej on tak robi ?? czyli po prostu nie warto sie liczyć z ludzmi trzeba ich wykorzystywać.

Gość gość
Niema co liczyć na miłość mając 25 lat c o miało byc wartościowe minęło zostały tylko zniszczone kobiety przez innych mężczyzn doszczętnie nie zostalo już brak checi do życia to satysfakcji dla ciebie kobieto ze poznasz kogoś dla kogo nie będziesz jedyna opcja tylko którymś z kolei rozwianiem i to satysfakcja dla kłamcy uczuć który będzie miał kolejna laseczkę do bajerowania by ja przelecieć pod pretekstem miłości i zostawić po 2 latach. szlacht aposzla sie bawić pewnie beda sie bzykac wszyscy na lewo i prawo

Gość gość
Nie podrywać kilkunastu tylko jako singielka może mieć kilkunastu kolegów. Chodzić na kawę drinka, do klubu i wybrać tego z którym zaiskrzy. Złe porównanie ale obrazuje wszystko - jak chcesz kupić auto to idziesz do komisu i kupujesz pierwsze które ci się spodoba? Potem jeździsz dokladasz kasę i oddajesz na złom bo to wrak i znowu kupujesz pierwsze lepsze? Czy jeździsz oglądasz kilka samochodów za podobną kasę i wybierasz najlepsze.

Gość gość
gość dziś - kiedyś taka byłam. Teraz, szczęśliwie dla mnie, przestałam się zakochiwać. Chociaż nigdy nie byłam zakochana w facecie, z którym się spotykałam. Ja się po prostu zakochuję, w kumplu, w koledze z uczelni, w koledze z pracy. Nie panuję nad tym, po prostu znam faceta od dawna i nagle sobie uświadamiam, że jest dokładnie takim człowiekiem, jakiego szukam. Myślę, że większość z nich nie wiedziała nawet, o moich uczuciach. Szczególnie tych dwóch, którzy mieli dziewczyny. Nigdy nie zakochałam się, w jak to nazwałeś, zainteresowanym mężczyźnie. Nigdy nie chodziłam na randki. Cały czas odczuwam gdzieś to zainteresowanie facetów, ale nigdy nic się nie urodziło poza flirtem. Jest miło, jest zabawnie, każde idzie w swoją stronę. Ale teraz mam do tego duży dystans i każdy flirt mnie cieszy. Zawsze to dowód na to, że ktoś na tym świecie ciągle mnie uważa za atrakcyjną.

Gość gość
gość dziś - hahaha, nie mam nawet jednego kolegi, który by się kwalifikował do takiej grupy. A mam szerokie grono męskich znajomych. Szkoda tylko, że albo sporo młodsi, albo żonaci.

Gość gość
I bardzo dobrze robisz, spotykaj się z ludźmi, flirtuj, a kiedyś się trafi miłość. Może jedynie bardziej pokazuj że jesteś otwarta na związek bo być może wysyłasz inne sygnały i faceci od razu szufladkują cię jako kumpele.

Gość gość
eh no idziesz do komisu probujesz jedna druga i wybierasz najlepszą a to ze zniszczysz próbowaniem komus szczęście na miłość to masz w d***e własnie pewnie moje zniszczyłeś swoim próbowaniem . może twoja próbowana kobieta sie zachlała ? albo zabiła kto wie? a kobieta jak to kobiet leci na zajetych bo ma zj****e geny zamiast sie zainteresować wolnymi to woli sie wpieprzać w jakieś systyaucje rodzinę i rozpierniczac innym rodzinę tak jak to w tych trudnych sprawach.. tak samo jesteście p*****lnieci jak ja obaj tylko macie wysoką samo ocene bo uważacie sie za lepszych atak nie jest bo ten próbował wsadzał pewnie do kilku a ty chcesz komus rodzinę rozwalić moze wlasnie jemu który jest szczęśliwie zakochany???

Gość gość
Ale ty masz zryty łeb chłopie, masz rację nie szukaj już kobiety bo jeszcze ci się trafi i na nasze nieszczęście jeszcze się rozmnożysz..

Gość gość
Powinieneś się wrócić do szkoły, bo czytanie ze zrozumieniem naprawdę u Ciebie kuleje. Gdzie ktoś napisał, że chce komuś rozwalać rodzinę? Dla mnie związek to świętość. Mogę się zakochać, ale to mój problem. Facet zajęty jest nietykalny. Jest taka zasada: nie rób drugiemu, co tobie nie miłe. Staram się jej przestrzegać.

Gość gość
18:43 pieprzony k*******n ty sie rozmnożyłeś pewnie i co podpinasz sie pod mój temat szukasz kobiety do zdrady czy jak ??malo ze jedna jest to juz ja przekabaciles na swoja strone i jeszcze ja przeleciesz aja bede musial sie zajac konstruowaniem materiałów wybuchowych hyba mnie to zaciekawia powoli

Gość gość
A że tak spytam ile singielka masz lat? Bo coś pisałaś o przemijającej urodzie.

Gość gość
18:44 a to spoko tylko co jak facet bedzie chciał zdradzic aty będziesz tak sie wypinać by nóż mu się zachciało ty nic nie będziesz robić no ale cóż stało się

Gość gość
gość dziś - no, jestem w takim wieku, kiedy uroda zaczyna już przemijać :D 30+ :P

Gość gość
masz rodzine czego sie pytasz jej o wiek zajmi sie swoim domem !

Gość gość
to ja ten idiota 30 sa najlepsze zawsze mnie kręciły maja dojzałe ciąło i sexowne takie soczyste

Gość gość
I na tym polega twój problem, pisze normalnie z nieznaną mi kobietą a w twojej głowie rodzi się od razu że chce ją przelecieć!!! Dlatego każda od ciebie ucieka bo masz takie myśli. Ja mam rodzinę i nie mam zamiaru nikogo przelatywać prócz żony. A to że się z kimś pisze czy poznaje nowych ludzi nie oznacza natychmiastowego sexu.

Gość gość
gość dziś - czego nie rozumiesz w sformułowaniu - facet zajęty jest nietykalny? Facet, który ma dziewczynę/żonę może być, co najwyżej, moim kolegą. Nigdy w życiu nie przekroczyłam tej granicy i nigdy w życiu świadomie jej nie przekroczę. Ale widzę w czym tkwi problem w kwestii Twoich problemów z kobietami. I nie dziwię się specjalnie.