Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rypsyma

wszyskiego najlepszego polacy z okazi 100 lecia waszej niepodległosci

Polecane posty

Chce zyczyć wsyskiego co najlepsze byscie nigdy nie straci juz niepodległosci was kraj daleki był od wojny i żądzili nim mondrzy i religijni ludzie

Gość gość
Widziałaś już spot z Melem Gibsonem, nagrany przy tej okazji?

Gość gość
Dzięki, Rypsmo! 🌼

Gość gość
SPIERDALJ PEDALE

Spot ładny ale w stylu amerykańskim i nie pokazujący nic co musieliśmy przeżyć by stać się wolni.

Gość gość
Zajmuja sie p*****lami sprzed 100 lat jakby malo bylo dni do swietowania i chlania a ludzie gnija w domach,chodza glodni,nie stac ich na ulubiona czekolade czy lody choc raz w miesiacu,siedza i kombinuja jak zrobic by starczylo do pierwszego,co po piprzonych obchodach co po pomnikach nikt normalny nie bedzie robil z siebie pajaca z flaga i z glodnym zoladkiem wstyd i posmiewisko nic wiecej

bardzo podobał mi sie ten spod niestety muj angelski jest słaby winc trudno mi było zrozumieć ale podba mi sie pokazanie łak polskich i notki historycznej bo na koncu była

Gość gość
Miła Ripsime , twoja znajoma Dymfna , którą szukałaś kiedyś przestała tu pisać w połowie roku . Ostatnie jej posty to rozmowy z merkabą , z którym serdecznie i szczęśliwie rozmawiała . Merkaba tu pisał tematy religijne aż 2 lata . Kiedy się w rozmowie zapoznali , wymienili się e-mailami . Od tego czasu oboje zamilkli i nic już nie piszą . Int Napisz co się dzieje z ojcem Trigadesem , czy jest zdrowy . Szkoda , że już nie piszecie na nastroiku. Pozdrawiam ciebie dzielna rycerko .