Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To paskudne uczucie, gdy jesteś z kimś a kochasz innego

Polecane posty

Gość gość

Nigdy nie będziemy razem. On ma zone, ja chlopaka. Moj chłopak pociąga mnie, dobrze sie dogadujemy, byc moze kiedyś założymy rodzinę, ale to nigdy nie będzie "to". Dlaczego on nie zostawi żony? Po pierwsze ja tego nie oczekuję, być może gdybyśmy mogli być razem to wcale by nam sie nie ułożyło, emocje mogłyby być zbyt silne, po drugie maja dziecko, majatek, przy rozwodzie dużo by stracil, a najbardziej nie chce stracic dziecka i kontaktu z nim. Dlatego pozostanie to nie spełniona miłością.

Gość gość
Tak J, M ma męża i dzieci a ty G, która chętnie uczestniczy w twoich zboczeniach, ale jej nie kochasz

Gość gość
to debil

Gość gość
J to psychopata a to gorsze od debilizmu, niebezpieczny, bo sfrustrowany i wysmiewany

Gość gość
Zgadzam się w rozciągłości mojej skromnej osoby, nikt normalny tak nie pisze na forum.

Gość gość
Jestem kobieta z meskim umyslem i powiem wam facet ma w d***e przemiany jak zmiana zony to cale zamieszanie kolejna rutyna zwiazki i te wszystkie mozolne zaleznosci, chce emocji seksu a reszta jak najmniej konfliktowa, milosc moze byc do obu, roznego rodzaju, te wszystkie zwiazki to zawracanie d**y,no ale jest potrzeba towarzystwa rozmow itd

Gość gość
Krotko - facet jest wygodny . Tyle w temacie .

Gość gość
Wygodny bo chce mieć stały kontakt z dzieckiem? Kolejna debilka.

Gość gość
Bo Bogacz i jego rodzinka by nie mogli znieść wstydu gdyby go żona zostawiła i dlatego tak mu wygodnie p********y manipulant