Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fotelik samochodowy

Polecane posty

Gość gość

Spodziewamy się pierwszego dziecka i kompletnie nie wiem jak wybrać fotelik. Wiem że w aucie jest system isofix, więc ten typ fotelika. Widziałam że jest baza która „rośnie” do 4roku życia z dzieckiem. Tylko czy w takim razie trzeba kupić dwa foteliki? Jeden na początku i drugi gdy dziecko jest większe? I po jakim czasie? Może ktoś udzieli mi wskazówek :)

Gość gość
Nie slyszalam o tej bazie. tez jestem troche zielona w temacie fotelikow, sa rozne przedzialy wagowe. U nas na pierwszy rzut poszedl fotelik 0-18 :) i wybralismy rotario z easygo, ma przydatna funkcje rotowania i mozna wozic dziecko tylem, na jakosc nie narzekam. uzywamy go dwa miesiace, jak maluch wyrosnie to bedziemy szperac w necie w poszukiwaniu nowego foteliczka.

Gość kasieńkaje
baza isofix i najlepiej fotelik do jazdy tyłem. U nas już drugi rok reverso plus

Gość gość
od urodzenia mamy ten reverso plus, jezdzimy tyłem już 3 rok i za chwilę będziemy szukać czegoś od 15 kg, też chcemy czegoś z concord

Gość gość
jak od 15 kg i z concord to moge z czystym i spokojnym sumieniem polecić transformer x-bag :)