Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy któraś z mam odbyła bardzo długą podróż na co się przygotować, 3 latek

Polecane posty

Gość gość

Dziecko już spore, wcześniej już podróżowaliśmy, ale samochodem, potem promem i znowu samochodem do Polski, robiąc przystanki, noclegi. Teraz lot jest samolotem krajowym, później pociągiem, samolotem międzynarodowym w sumie podróż będzie trwała 3 dni. Najgorsze, że tu gdzie mieszkamy już jest śnieg, więc cała podróż w zimowych kurtkach. Da radę to jakoś ogarnąć?

Gość gość
Ja w tamtym roku odbyłam taką podróż z dzieckiem. Mały miał niecałe 4 latka. Podróż z Poznania do Toronto. Lot trwał 14 godzin. Później z lotniska odebrała nas moja siostra, wsiedliśmy do samochodu i kolejne 2 godziny jazdy. Lecąc do Kanady w lutym mieliśmy zimowe kurtki czapki rękawiczki itp. Powiem tak podróż była wyczerpująca. Dziecko na początku marudziło za to potem cały czas spało. Ja czułam się padnięta. Miałam ochotę być już na miejscu i spać w łóżku. Zależy autorko jakie z charakteru jest twoje dziecko. Czy daje w kość czy potrafi i usiedzieć w miejscu lub śpi sobie spokojnie. Ja ci szczerze powiem że tej wyprawy nie żałuję. :-)