Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dwóch mężczyzn, którego wybrać ?

Polecane posty

Gość gość

Witam :) Mam bardzo duży dylemat, ponieważ w moim życiu pojawiło się dwóch mężczyzn na raz. Pierwszego poznałam przez wspólnych znajomych. Dość szybko wylądowaliśmy w łóżku i od tamtej pory jesteśmy przyjaciółmi. Jest między nami chemia, lubię spędzać z nim czas. Przed nim byłam w bardzo nie udanym związku i on także, dlatego traktowaliśmy siebie trochę jak pocieszenie. Drugiego poznałam na wyjeździe, na początku byliśmy znajomymi, ale z czasem nasza relacja stała się bardziej zażyła, nie było tak jak z tamtym, tutaj wszystko szło powoli, zdobył moje zaufanie i szacunek. Problem jednak jest taki, że mieszka on na drugim końcu polski. Nie wiem co robić.. Z pierwszym mi dobrze, mieszkamy blisko siebie i w łóżku jest super. Z drugim lepiej się dogadujemy, mamy masę wspólnych tematów, bardzo mu ufam i wiem, że on mnie nie zawiedzie i że chce czegoś więcej, ale boje się związku na odległość,nie chce grać na dwa fronty, a nie wiem, czy mając jednego pod ręka, nie zdradziłabym tamtego.

Gość gość
Co za problem. Zaproś obu jednocześnie do łóżka. Może dzięki temu obaj odkryją słodycz łóżkowej przyjaźni męsko-męskiej.