Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to brak szacunku

Polecane posty

Gość gość

Chlopak potrafi podniesc glos, zrobic mi awanture bo nie chce seksu. Jak sie spotykamy raz, dwa razy w tygodniu to on by chcial zawsze jak sie spotykamy. A ja czasem mam gorszy tydzien ze nie mam ochoty. Jak jest w waszych zwiazkach, jak sie na to zapatrujecie kobiety?

Gość gość
Powiedz mu, że ma za dużego siusiaka i Ciebie zawsze boli ci*pka podczas seksu.

Gość gość
Autorko tematu, czy ten facet to Twój stały klient na seks czy jeden z wielu Twoich klientów?

Gość gość
On wie, że Ty jesteś dopiero w liceum i za wcześnie na ciążę.

Gość gość
Jak Ciebie głowa boli przed seksem to powiedz swojemu facetowi, żeby zawsze przed spotkaniem kupił dla Ciebie tabletki od bólu głowy.

Gość gość
Za karę nie dawaj mu bez gumki aż nie nauczy się szacunku do Ciebie.

Gość gość
Ja bym poradziła rozmowę . Spytaj dlaczego się tak denerwuje że aż tak podnosi głos? Jak widzi waszą przyszłość? Nie spotykacie się za często wiec może on myśli że ma prawo do tego żebyś za każdym razem chciała się z nim kochać. Ale powinien zrozumieć że możesz mieć gorszy dzień. Jak nie to chyba nie traktuje cię poważnie? Ale ty też musisz jednak coś z siebie dać. Ja lubię sprawiać swojemu mężczyźnie przyjemność. Staram się uprawiać seks jak najczęściej 3-4 razy w tygodniu. Ale mieszkamy ze sobą więc jest łatwiej o jakiś kontakt fizyczny.

Gość gość
22:47, u nas częsty seks jest niemożliwy bo ja mieszkam w Przemyślu a on w Szczecinie autorka tematu

Gość gość
Autorko tematu zrób tak, jak on będzie się domagał znowu analu to wcześniej najedz się fasoli, grochu, bobu albo kukurydzy i jak on już wsadzi siusiaka do Twojej pupy to puść bąka i mu siusiaka rozerwie.

Gość gość
znając życie chłopak liczy że zaliczy bo nie widujecie się za często. A nie możecie zamieszkać razem. Macie jakie plany na przyszłość.

Gość gość
mieszkamy w tym samym duzym miescie ale zeby przejechac przez miasto to jest ponad pol godziny, myslimy zamieszkac razem itd ale ja nie wiem czy tego chce

Gość gość
Mamy plan pojechać na San Escobar

Gość gość
Tak, to brak szacunku. Odmawiaj mu jak najczęsciej, niech sobie nie myśli że ma cię na własność.

Gość KsioncChrabonszcz
Nie dasz mu Ty, to da inna i jeszcze będzie wdzięczna.