Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ja się jej podobam

Polecane posty

Gość gość

Hej ! Od roku pracuje w małej firmie fajni ludzie wszystko ok tylko moja szefowa dziwnie zachowuje w stosunku do mnie. Przez pierwsze 2 miesiące była dla mnie zimna tak nie dostępna, przed świętami wysłałam jej zaproszenie do znajomych na portalu , przyjechała i wysłała mi buźke calujaca i tak zaczęliśmy pisać. W marcu dostałam propozycję pracy w innym mieście musiałam odejść nie był to dobry pomysł szefowa wyzwala na mnie ale jedna odeszłam zalowalam tego . 2 dni po moim odejściu zadzwoniła moja koleżanka i powiedziała ,że szefowa jest bardzo nerwowa ciągle płacze. Zrezygnowałam z tamtej pracy i wrocilam do poprzedniej szefowa ciągle patrzyła czy jestem w pracy zaczęła się stroic . W lipcu były jej urodziny poszłam więc złożyć życzenia i zdac jej czekoladki była bardzo zadowolona przytuliła mnie mocno i pocalowala mnie w policzek . Nie chciała mnie wypuścić z gabinetu cały czas przytulalysmy się mocno a ja nie jestem lesbijką. Na zebraniu siada na przeciwko mnie i się patrzy. Na portalu pisze jakieś opowieści o dziewczynie która ma tak samo na imię jak ja i nawet samo wygląda. Szczerze to ona zaczęła mi się podobać . Co o tym sądzicie dodam jeszcze , że ona jest samotna i nie ma nikogo.