Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy 34 latek moze zechciec do zwiazku rownolatke

Polecane posty

Gość gość

czy juz jest dla niego starą babą?

Gość gość
Ja nawet wole nieco starsze

Gość gość
Raczej będzie chciał kobietę taką 26-30 lat.

Gość gość
no to coz, pozamiatane. bede do konca zycia sama, chcialabym tylko zeby ludzie dali mi spokoj w tym temacie. zawsze podoba mi sie ktos u kogo nie mam szans. zawsze.

Szukaj dziesięć lat starszych. Mężczyźni rzadko kiedy są zainteresowani równolatkami.

Gość gość
Faceci z reguły szukają młodszych od siebie kobiet.

Gość gość
znam takich co lubia starsze kobiety.

Gość marawstala
Pewnie, ze tak... Jestes jeszcze w takim wieku, ze młodsi, rownolatkowie i starsi będą Toba zainteresowani : )

Gość gość
10 lat starszy..... 44latki w Polsce to juz czesto wygladaja jak dziady.... eee kobity to juz lepiej byc samej, chyba ze macie chcice na byle kogo albo nie macie pieniedzy.

Gość gość
Może zechcieć i zechce ale za dwa lata będą mu się bardziej podobały 5-8 lat młodsze. Chyba że masz azjatyckie geny i kupę kasy na kremy odżywki i chirurgię.

Gość gość
no to coz, pozamiatane. bede do konca zycia sama, chcialabym tylko zeby ludzie dali mi spokoj w tym temacie. zawsze podoba mi sie ktos u kogo nie mam szans. zawsze. xxx Sama jesteś wybredna i szukasz księcia z bajki, a czepiasz się facetów że wolą młodsze podczas gdy sama nie jesteś lepsza bo oceniasz facetów po wyglądzie. A może właśnie taki nie idealny z wyglądu byłby super partnerem?

Gość gość
w sumie to tak, faceta trzeba brac do 25tki najlepiej a potem jak ma obraczke na palcu to ciezej mu zostawic stara zone dla mlodszej.

Gość Piaskun
Większość kobiet szczyt urody osiąga w wieku 22-24 lat a później równia pochyła. 35latki wyglądają o wiele gorzej od swoich rówieśników, o 40latkach lepiej już nie wspominać. Proszę tylko nie podawać wyjątków w postaci aktorek ładujących grube miliony w swój wygląd

Gość gość
Posluchaj Piaskun. Nie tylko uroda jest wyznacznikiem wartosci czlowieka, a obrazanie rowiesniczek z racji wieku jest przejawem chamstwa i hipokryzji. Jesli uwazasz, ze wygladasz sliczniej od kolezanek w Twoim wieku, daj foto. Pewnie masz te 35-42 lata, prawda? A ja mam 24 lata. I choc oczywiscie mam kolezanki, ktore nie maja nic przeciwko starszemu o 10 lat partnerowi, mam tez kolegow, ktorzy weszliby w zwiazek z podobna partnerka. To raz. Dwa, my kobiety owszem lubimy starszych, ale o 2, 3 lata a nie o 10. Chyba, ze sa wyjatkowi. To znaczy wygladaja 10 lat mlodziej, sa bardzo inteligentni, maja fascynujace pasje, sa bogaci. Slowem moga zaimponowac. Wiekszosc wolnych 30-40-latkow nie ma czym imponowac. To przychlasty z samymi wymaganiami. Ani urody, ani dobrej pracy, na karku alimenty plus wymagania i mega wysokie mniemanie o sobie. Mozcie sobie marzyc nawet o miss Poludnia, ale fakty sa takie, ze rodzi sie wiecej chlopcow niz dziewczynek i ze szanse na spelnienie marzen macie w wiekszosci przypadkow mizerne. Jesli o mnie chodzi, mozecie sobie do 50 czy 70 wybrzydzac i marzyc o 20-latce, ale fajbnie byloby, gdybyscie umieli odmowe przyjac z honorem, nie obrazali sie jak dzielic i nie probowali na sile mi udowodnic, ze jestescie lepsi od naszych rowiesnikow. A Ty Piaskun, sadzac po wypowiedziach, do zwiazku sie nie nadajesz i nic wartosciowego nie stworzysz.

Gość gość
A Ty autorko szukasz odpowiedzi na takie pytania? Na kafeterii? Czesto zadaje sobie pytanie czemu kobiety z Waszego rocznika maja tak male, a mezczyzni zawyzone poczucie wartosci.

Gość marawstala
Tobie za dwa lata czy tam 10 tez moze inni bardziej będą sie podobało, moze młodsi a moze starsi : ) któż to wie co będzie : )

Gość gość
Mara, mi od 10 lat podobaja sie rowiesnicy, ale nie dyskryminuje nikogo z powodu wieku i rozumiem, ze komus sie moga podobac starsi albo mlodsi, z roznych powodow. Nie rozumiem tylko jak mozna obrazac rowiesniczki. Rownia pochyla, tez cos. Moim zdaniem 30-latki wygladaja lepiej, niz 30-latkowie, przynajmniej w Polsce. Ja zamierzam o siebie dbac i nie szukam duzo starszego faceta do zwiazku. I nie chce aby ktos taki mnie podrywal i wmawial mi, ze jestesmy w idealnym wieku dla siebie.

Gość gość
20.29 Znam kilka kobiet w wieku 50+, które są piękne i seksowne. Te kobiety prawie w ogóle się nie zmieniły od czasów młodości. One są piękniejsze od niejednej 35 latki. Piękne kobiety 50+ to rzadkość, ale jednak istnieją.

Gość marawstala
Jesli chodzi o tutejszych to oni specjalnie to robią bo sie bawią w trollowanie, nimi sie nie przejmuj : )

Gość gość
Mara, ale jak czytam, to mi sie smutno robi. A i sa tacy faceci. Dwa lata temu w tramwaju przyczepil sie do mnie facet, ktory chcial mnie poderwac na to, ze jest fotgrafem, mial pecha, ze amatorsko zajmuje sie fotografia. Kiedys szukalam faceta na portalu, to odezwal sie do mnie 10 lat starszy, a jak napisalam, ze roznica wieku jest za duza, przekonowyal, ze byl z mlodsza ode mnie. Naprawde mnoswto facetow ma przekonanie, ze ma jakies prawo do mlodszej dziewczyny, duzo mldszej, mimo, iz sami niczego soba nie reprezentuja.

Gość Piaskun
@ gość dziś Że też chciało Ci się tyle pisać. Jeśli już ktoś kogoś obraża to Ty mnie. ja pisze tylko fakty. Uważasz, że będziesz w wieku 35 lat wyglądać lepiej niż teraz? Powodzenia. 00 Owszem masz rację. Dla obecnych 300tysięcy obecnych 20 latków zabraknie kobiet, ale mi to nie przeszkadza. Myślisz, że Polska jest jedynym krajem na Ziemi? Zawsze można znaleźć kobietę za granicą. 00 Jeśli chcesz, rzucić argumentem, że to będzie kupiona miłość to swobodnie mogę Ci odpisać, że większość kobiet na Zachodzie kocha dopóty. Dopóty mężczyzna ma kasę, dopóty jest zdrowy, dopóty ona nie znajdzie lepszego. Więc co za różnica? Przynajmniej laska z zapadłej wiochy na w Azji będzie słać 300-400$ rodzicom i poza tym będzie się zachowywać jak wzorowa żona. 00 Z taką pyskatą jak Ty z kolei wątpię by jakiś mężczyzna czuł się na dłuższą metę szczęśliwy. Zwłaszcza, kiedy już uroda zacznie Ci mijać.

Gość gość
Piaskun, nie mam szacunku dla Ciebie, bo nie szanuje ludzi, ktorzy dyskryminuja innych z przyczyn niezaleznych od nich, takich, jak wiek. Ja w wieku 35 lat bede za 11 lat. A Ty uwazasz, ze za 11 lat bedziesz wygladac lepiej niz teraz? Jesli nie, dlaczego ode mnie tego wymagasz? Choc sa kobiety, ktore lepiej wygladaja po 30 niz po 20. Na przyklad przyjaciolka mojej siostry, ktora 10 lat temu byla otyla i nie miala pieniedzy na ubrania. Jesli chcesz, szukaj kobiety za granica, np. w Tajlandii, ale odczep sie od kobiet, ktore staraja sie wygladac dobrze jak na swoj wiek i ktore szukaja partnera. My kobiety tez mozemy znalezc meza za granica. Piszesz, ze kobiety na Zachodzie kochaja, poki mezczyzna ma kase. Jesli Ty patrzysz przede wszystkim na urode, to pewnie takie przyciagasz. Nie ma w tym niczego dziwnego, przeciez urode trzeba za cos utrzymac, a zabiegi sa drogie. Piszesz tez, ze z taka pyskata kobieta facet nie bedzie szczesliwy. Ciekawa jestem, czy sam jestes w dlugoletnim szczesliwym zwiazku malzenskim? Bo stawiam to, ze raczej po rozwodzie. A w takiej sytuacji nie powinienes mnie chyba pouczac, prawda? Moj przyszly maz nie narzeka na moj charakter. Dla niego jestem mila, sympatyczna, lojalna, zawsze go wspieram i staram sie sprawic mu przyjemnosc. Dlaczego? Bo jest wartosciowym facetem, ktory szanuje innych ludzi, dla ktorego rodzina jest wartoscia, ktory nie patrzy tylko na urode i ktory jest inteligentny.

Gość gość
I choc oczywiscie mam kolezanki, ktore nie maja nic przeciwko starszemu o 10 lat partnerowi, mam tez kolegow, ktorzy weszliby w zwiazek z podobna partnerka. x Nie masz takich kolegów lala, nie zmyślaj. Jeżeli już w ogóle weszliby w relację ze starą z ich perspektywy babą, to tylko na chwilę i tylko dla seksu.

Gość gość
Tak, lepiej wiesz, jakich mam kolegow :P Moj najlepszy przyjaciel jest w takim wlasnie zwiazku juz prawie 3 lata i z tego, co z nim rozmawialam, ma powazne plany na niedluga przyszlosc.

Gość gość
Wiekszosc wolnych 30-40-latkow nie ma czym imponowac. To przychlasty z samymi wymaganiami. Ani urody, ani dobrej pracy, na karku alimenty plus wymagania i mega wysokie mniemanie o sobie. x Frustracja i kompleksy aż ci uszami wypływają.

Gość gość
Mozcie sobie marzyc nawet o miss Poludnia, ale fakty sa takie, ze rodzi sie wiecej chlopcow niz dziewczynek i ze szanse na spelnienie marzen macie w wiekszosci przypadkow mizerne. x To tylko część prawdy. Bo istotne jest także rozmieszczenie geograficzne. Otóż wyraźna przewaga młodych mężczyzn jest na prowincji, na wsiach i w małych miasteczkach. Natomiast młodych kobiet jest więcej niż młodych mężczyzn w dużych miastach. I w nich to kobiety muszą się mocniej postarać, by znaleźć partnera.

Gość Kagura
Mam w pracy kolegę w wieku 25 lat który ma kobietę w wieku 37, na dodatek mają dziecko kilku miesieczne. Nie wnikałem w szczegóły ale wygląda na bardzo zadowolonego.

Gość gość
Tak, lepiej wiesz, jakich mam kolegow jezyk.gif Moj najlepszy przyjaciel jest w takim wlasnie zwiazku juz prawie 3 lata i z tego, co z nim rozmawialam, ma powazne plany na niedluga przyszlosc. x Wiesz, możesz sobie tutaj wymyślać przyjaciół wszelakich, nikt tego nie zweryfikuje. Ale zmyślaj bardziej z sensem.

Gość gość
21.49 Kolejna bajeczka na dobranoc. Choć wiadomo, że jest jakiś ułamek procenta "facetów" (bo nie facetów), którzy szukają drugiej mamusi.

Gość gość
czemu kolesie pisza tutaj ze faceci chca kobiet 10 lat mlodszych skoro nie ma to przelezenia na rzeczywistosc Nie znam ani jednej pary ani jednego malenstwa z tak duza roznica wieku i nigdy sie nie spotkalam z tym. Te swoje teorie chyba czerpiecie z du'py. To wasze marzenia a nie realia. Tyle w temacie.