Gość Dariaa97 Napisano Listopad 12, 2018 Bardzo podoba mi się wszelkiego rodzaju piercing. Ostanio bardzo mam ochotę na piercing sutków, ale jeszcze się waham. Czy jest tutaj jakaś dziewczyna, która nosi kolczyki w sutkach? Chciałabym się dowiedzieć jak to jest, czy warto, czy bolało, czy wzbogaca życie seksualne i jakie są przeciwskazania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 12, 2018 Nienawidzę sztucznych cycków i okolczykowanych bab. :-/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dariaa97 Napisano Listopad 12, 2018 Przepraszam, co mają sztuczne cycki do piercingu sutków? To zupełnie nie to samo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 12, 2018 musisz zapytać w studio tatuażów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dariaa97 Napisano Listopad 12, 2018 W stiudiu to mi powiedzą, że wszystko jest super fajnie i w ogóle miód malina i nie ma problemu. A ja chcę poznać jakieś realne opinie osób, które mają takie kolczyki na codzień, czy to przeszkadza, można się zahaczyc, ogólnie jak się z tym żyje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 12, 2018 podobac sie a nosic to co innego to głupota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 12, 2018 Kolczyki w uszach to rozumie ale w cycach to juz czeba miec nasrane wełbie:-P :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dariaa97 Napisano Listopad 12, 2018 Jak ci się nie podoba, to nie musisz komentować :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 12, 2018 musisz uważać bo z czasem mogą przez to powstawać ranki i może dojść do infekcji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 12, 2018 To fakt, może dojść do infekcji :) Rany takie goją się ok. 6 miesięcy i jak to na początku bywa bardzo bolesne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dariaa97 Napisano Listopad 12, 2018 Myślałam też żeby wargi większe spiąć taką metalową klamrą.Co sądzicie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 12, 2018 Moja żona ma, przekucie nie bolało bo najpierw załatwiła sobie maść znieczulającą na receptę. Goiło się około miesiąca ale teraz są super wrażliwe na dotyk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 12, 2018 Czy takie kolczyki działają na facetów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 12, 2018 szczerze, ja jako facet z partnerka z kolczykami w sutkach, nie powiem, zeby one a mnie dzialaly podoba mi sie kolczyk z boku nosa, w pepku czy w jezyku, ale w sutkach nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 13, 2018 Ja nie mam, ale kolega mial i mowil ze te myjki pod prysznic z siatki to kiepski pomysl :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysiek333484@wp.pl 0 Napisano Wrzesień 4, 2022 Ja mam w dwóch sutkach kolczyki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach