Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zalamalam sie..37 lat i juz pojawil mi sie pierwszy siwy wlos...

Polecane posty

Gość gość

Dziś odkrylam go rano na czubku głowy...starzeje się ..czas to zaakceptować. Nigdy nie farbowalam wlosow i chyba musze zaczac to robic..ech

Gość gość
Moja kolezanka zaczęła siwieć w wieku 25 lat

Gość gość
Wyrwij go i po kłopocie...... Co to jeden włos zacznij się martwić jak musisz gdy będzie ich więcej...

Gość gość
Mam 28 i trzy siwe włosy od roku, może dłużej. Nie wyrywam żeby nie odrosły x2 ;) czasem mazne je markerem permanentnym jak mi zależy żeby ich nie było widać ;p

Gość gość
A, i też są na czubku gliwy.. może u kobiet to odpowiednik męskich skroni, bo faceci chyba tam najbardziej siwieja.

Gość gość
Ja mam siwe wlosy od 20 roku zycia

Gość gość
Autorko siwe wlosy to nie starość a geny. Ja miałam pierwsze w wieku 17 lat a jako 20 latka już cała głowę. Ale ściskam się na krótko i przestałam farbowac, potem odrosly i są po prostu białe. Do tego mam zielone oczy i wszyscy myślą ze farbuje je na taki kolor.

Gość gość
No straszne.

Gość gość
Ja mam 33 i też mam gdzie niegdzie siwe. Dopiero udało mi się zapuścić swoje naturalne włosy (w sensie że niefarbowane) i chyba znów zafarbuję...

Gość gość
Starosc to bedzie jak wlosy zaczna siwiec w innym miejscu niz glowa

Gość gość
Autorko ja mam siwe wlosy a mam 30 lat. A pierwsze siwe wlosy to mialam w wieku 25 lat. Maja racje wyzej ze to geny. Moja babcia w wieku 30 lat tez juz dawno miala siwe wlosy. No co zrobic? Ja na razie wyrywam bo to pojedyncze wlosy a potem bede farbowac pewnie i tyle.

Gość gość
Jprdl załamanie po jednym siwym włosie, no normalnie prawdziwy problem kobiety pierwszego świata.

Gość gość
Ja od 16 roku życia jestem siwa... A obecnie mam 28l i jakos farbowanie na blond wychodzi na dobre

Gość gość
Ja znalazłam siwy włos w ósmej klasie podstawówki. Odtąd farbuję. Jak miałam ciemny brąz to co 2 tygodnie. Od wielu lat jestem blondynką, łatwiej pokryć siwiznę. U mnie w rodzinie wszyscy mają słaby pigment i szybko siwieli.

Gość gość
Mam 35 lat i siwe mam od kilku lat przynajmniej. Jest ich coraz więcej, szczególnie nad czołem (jak zaczeszę włosy do tyłu to strasznie widać). Z tego powodu zaczęłam robić sobie blond pasemka, chociaż wcześniej farbowałam na brąz. Co poradzić.

Gość gość
To geny. Mój tata ma 55 i gęste czarne włosy. Zero siwych. Mam nadzieję, że też tak będę mieć ale chyba się bardziej wrodziłam w rodzinę mamy... A u ich gorzej z włosami :/

Gość gość
w wieku 24 lat pojawily sie u mnie pierwsze siwe wlosy

Gość gość
No to ja tez juz się starzeję, mam 65 lat i zdarza mi dostrzec siwy włos, chociaż moja 70 -letnia kuzynka, ma naturalne,ciemne włosy bez śladów siwizny. Mężczyżni w mojej rodzinie [po tacie i jego ojcu] nawet w starszym wieku odznaczają się bujną czupryną, siwizna występuje po 80. Kobiety, te bez farb - większość rudzielce [złoty kasztan?], na starość rudy ciemnieje, ale siwizna nie jest widoczna -piękny balejage bez farb.