Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy powinnam sie jeszcze raz zapytac czy spotkanie aktualne?

Polecane posty

Gość gość

Mój facet ostatnio sie troche do mnie zniechecil z mojej winy ( nie mialam dla niego czasu) i wtedy i on sie zdystansowal. Dzisiaj mamy sie spotkac wieczorem, o 09.20 do niego napisalam ze dam mu jeszcze znac, ale spotkanie aktualne na 90%. Na co nie odpisal do teraz. Jesli nie odezwie sie np. do 15 to powinnam zapytac sie czy spotkanie aktualne?

Gość gość
Nie, Ty napisz, że widzicie się wieczorem?

Gość gość
Trzeba było napisać o tej godzinie, o której już widziałaś, że spotkanie na 100%. Ale skoro masz to co masz, to sama napisz, że już jest na 100%. Jeśli nadal Ci nie odpisze, to odstraszyłaś faceta.

Gość gość
Nadal sie nie odzywa, choc w pierwszym smsie napisalam, ze jak bedzie mial chwile zeby sie odezwal :O Zazwyczaj juz sie odzywal przed spotkaniem... Martwie sie tym bo ostatnio w ogole jest jakis dziwny i sie zdystansowal - ok troche ja wczesniej tez zawinilam. Wystawi mnie dzisiaj?

Gość gość
I prawde mowiac ostatnio ciagle mam lęk, ze on ze mna zerwie bo tak sie wlanie dziwnie zachowuje i jakby mnie olewa po tym jak dwa razy nie mialam dla niego czasu( jednak nie zrobilam tego specjalnie tylko tak sie pechowo zlozylo bo raz sie zle czulam i nie bylam w stanie, a raz mialam cos waznego i musialam zostac dluzej w pracy). I teraz mnie tak traktuje :( Na pewno juz odczytal smsa, mial isc dzisiaj do swoich rodzicow, ale przeciez od nich tez moglby odpisac gdyby chcial