Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kardulaki

Nie wiem co mam robić ze swoim życiem..

Polecane posty

Gość kardulaki

Nie wiem co ja mam robić ,mam marną pracę, narobiłam sobie długów ale boje się jechać za granicę ,z drugiej strony mam już dość siedzenia samej w mieszkaniu...Mam 32 lata:/ .Niektórzy ludzie mają w życiu taki moment ,że nagle wpadają na jakiś pomysł na swoje życie rzucają wszystko ,zakładają firmę albo zmieniają pracę ,a ja mam wrażenie ,że już nic mnie w życiu nie czeka:(

Gość gość
Mam sporo lat więcej niż Ty i nigdy nie miałam takiego momentu olśnienia. I dalej wegetuję nie wiedząc co robić. To znaczy coś tam robię, ale nie jest to ani ulubione ani opłacalne. Za granicą wcale nie czekają kokosy, więc nie ma co wiążać z tym nadziei. Po prostu takie zycie.

Dzięki za odpowiedź ;) i co będziemy wspominać na łożu smierci? że było nudne życie spędzone na oglądaniu tv? Bo mi się nawet nie chce nic czytać ,jestem w takim marazmie ,że masakra:(

Gość gość
To zrób co innego dla odmiany.

Gość gość
Tak, obawiam się, że tak będzie na łożu śmierci. A może na dodatek zobaczymy te możliwości ,k tórych teraz nie widzimy ...

Gość gość
Spację stawia się po przecinku a nie przed!

Gość kardulaki
Nawet nie zauważyłam tych przecinków...poza tym ja się zastanawiam nad sensem życia,a Ty mi tu o przecinkach:)

Gość gość
Na łożu śmierci będziesz czuła strach przed spotkaniem z Bogiem, bo wtedy dotrze do ciebie, że On jest.

Gość gość
wytjezdz do afryki na wolontariat albo do pracy albo na kube czy do brazylii albo hiszpanii, do pracy