Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy kobietom imponuje facet który mieszka sam?

Polecane posty

Gość gość

jak uważacie?

Gość gość
a ci w tym dziwnego. z kim ma mieszać z opiekunką czy mamusią do 50

Gość gość
no bo nie każdego stać na to

Gość gość
pewnie niechluj i bałaganiarz fuj.

Gość gość
Oczywiście że nie. Najbardziej imponuje ten który mieszka z żoną :)

Gość gość
Nie imponuje im facet tylko oczka się świecą na chatę, będzie mogła wyprowadzić się od rodziców i mieszkać za free, no jedynie za sex ale to nic bo i tak dawała co weekend za drinka w klubie

Gość gość
14.32 lub narzeczona/partnerką.:/ A z kim ma mieszkać dojrzały, samodzielny mężczyzna?

Gość gość
jesli facet przed 25 ma mieszkanie to mi imponuje jeśli po 30 to jest to normalne, jeśli po 45 to znaczy że gmina się wreszcie zlitowała

Gość gość
mnie imponuje jak najbardziej bez względu na wiek bo to znaczy ze sie usamodzielnił ,i nie jest wygodnicki pod okiem matki ktora tyra koło takiego co z nią mieszka

Gość gość
Mi zaoponowała kiedyś kobieta która była samodzielna, miała własną firmę, mieszkanie. Po bliższym poznaniu okazało się że mieszkanie wynajmuje w tym samym bloku co mama która jej sprząta i gotuje od taki własny pokój oderwany od mieszkania. Firma na nią przepisana ze względów podatkowych a ona pełni funkcję automatu do kawy i gońca. Pozory mylą

Gość gość
Mi zaoponowała kiedyś kobieta która była samodzielna, miała własną firmę, mieszkanie. Po bliższym poznaniu okazało się że mieszkanie wynajmuje w tym samym bloku co mama która jej sprząta i gotuje od taki własny pokój oderwany od mieszkania. Firma na nią przepisana ze względów podatkowych a ona pełni funkcję automatu do kawy i gońca. Pozory mylą

Gość gość
Mialem kolege ktory mial jakis profil na sympatii czy gdzues, facet po 30 rozwuedziony. I w pewnym momencie dopisał coś w stylu że w wolnym czasie kosi trawnik, co sugerował że to dom jednorodzinny. Od razu było więcej chętnych, niektóre same pisały że one nie muszą łowić trawy bo mieszkają w bloku a Ty pewnie w domu.

Gość gość
Też tak robiłem, nie wprost ale sugerowałem że mam dom i dobrą pracę, kosztowne pasje. Ile nagle chętnych mnie poznać kobiet się znalazło! A ile od razu wskakiwało do wyra by mnie usidlić.

Gość gość
czy to pomysł by więcej złowić kobit?:P

Gość gość
mi nie