Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cOOle at home R_

Współcześni bolszewicy siedzą w Parlamencie Europejskim tzw. Eurokołchozie

Polecane posty

Gość cOOle at home R_

80 proc. Parlamentu Europejskiego to są lewicowi POpuliści, komuniści Grupa im. altiero spinellego - kącik dewiantów i oszołomów wszelkiej maści ... Według współczesnych euro bolszewików premierzy państw muszą przestać słuchać swoich wyborców, bo ci reprezentują narody, których przywiązanie do wolności i suwerenności trzeba za wszelką cenę zniszczyć. Narody mają zniknąć razem ze swoją kulturą, tradycją i odrębnością a najlepiej do tego doprowadzić poprzez bezładne wymieszanie ich ze sobą i stworzenie korporacyjnej masy ludzi oderwanych od swoich korzeni. Ma nie być żadnej historii, żadnych związków, wspólnot, żadnych symboli narodowych i żadnych narodów. Guy Verhofstadt przy współudziale Danuty Huebner i Róży Thun głosi, że nacjonalizm jest ideologią przeszłości, która szkodzi budowie federalnej i postnarodowej Europy obywateli. Myślę ,że w Polsce są zdrajcy którzy dla pieniędzy, apanaży wysługują się bandytom z UE , działając na szkodę Polski. I myślę tu właśnie między innymi o Tusku i jego ekipie🖐️ Dziadek byłby z niego dumny, - antypolskość ma wpisane w genach.

Gość cOOle at home R_
Chciałbym, żeby Kszysiu Bosak porządnie wybzykał mnie w pupę :)

Gość 09sm09
Tosziro to taki idiotą, który nie wie, że UE nie ma flagi :/

Gość cOOle at home R_
Albo fisting analny z Marianem... Wiecie, jak to między nami, narodowcami :)

Gość gość
Tusk: Jacy bolszewicy:classic_cool: Jeśli cię załapią za rękę podczas kradzieży, uparcie mów, że to nie twoja ręka!

Gość gość
Największy problem UE to brak demokracji. Instytucja która śmie pouczać Polskę o demokracji, sama nie posiada demokratycznych instrumentów do wyłaniania swoich dygnitarzy, komisarzy, w tym Herr Tuska, który nie posiada demokratycznego mandatu w UE.

Gość gość
Ryżemu o Unię Europejską mu chodziło. Prawdę mówił chłop pierwszy raz w życiu, a wy tak się dziwicie? Bo gdzie indziej ci współcześni bolszewicy. Mówiąc o "bolszewikach" nie miał na myśli KO, PO, KOD . Współczesny Bolszewizm to Tusk i jego myśli.

Gość cOOle at home R_
Mmmmm, jaki ładny trójkącik :)

Gość gość
Tusj: "polskość to nienormalność" Tusk - to cudowne połączenie w jednej osobie Urbana, Jaruzelskiego i Gomułki. łączy w sobie pełen zestaw negatywnych cech: od sprzedawczyka, lokaja przez niebywałe zakłamanie, nikczemność, podłość, po zawiść, nienawiść, mściwość.

No piekny widok cala kwintesencja wspolczesnych narodowcow xD oplacone praviki ktorzy maja sklocic polakow xD a najgorszy to byl ten marian kowalski dobrze ze wszyscy sie juz na nom poznali i jest spaloby ce'el xD TYLKO GRZEGORZ BRAUN!!! JEDYNY PRAWDZIWY NARODOWIEC I KATOLIK JEDZIE Z ZYDAMI I NIE ROBI SOBIE Z NIMI FOTEK JE'BAC BOSAKA I WINNICMIEGO XD

Gość cOOle at home R_
Tosziro, ja też jestem prawdziwym narodowcem, pokażemy sobie nawzajem penisy we wzwodzie? :)

Nie bo ja jestem katolikiem a nie ped'alem z onr xD ja wiem ze onr to pod przykrywka narodowxow orgqnozacja kryptogejowska xD

Gość Precz z Okupantem UE
To jest ledwie cień Wspólnot Europejskich, do który wstępowaliśmy w 2004 r.