Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość636

Brak zgodności w związku,warunki

Polecane posty

Gość gość636

Witam mam 24 lat moja juz narzeczona 23 lat za rok mamy zaplanowany slub i plany na przyszłość.Niedawno były zaręczyny,było do tego czasu dobrze układało sie nam jakos,jakies tam drobne kłótnie jak zawsze.Jednak w tym problem że chodzi o to ze chciałem sprobowac seksu tego analnego ,dla odmiany zaproponowałem jej. Było cięzko ja namowic,moje prosby itp ,ale postanowiła ze ok zrobi to,sama jest ciekawa .Wyjechalismy wtedy na wakacje i stało sie, lecz wygladało to jakby nie było wcale,chyba miała obawy.Wiec stwierdzilem ok dobra rozumiem ze może sie tak stac ze 1 raz nie wyjdzie itp.Teraz poprosiłem ja niedawno o to znowu ,lecz postawiła warunek bo ona bardzo chce sie budowac i chodzi o znalezienie działki.Wiec Ona zrobi ten seks ja działkę.Ok zgoda.I tak czekałem czekałem i nic,wkoncu zapytałem kiedy to zrobimy,mowila ze troche sie boi i obawy jakies jak wtedy ,ale po tygodniu zrobiła to na spontanie i mamy to za sobą,ale powiedziała ze wiecej nie chce bo ja to nie ,,jara,,A ja sie zdziwiłem ze dlaczego ze tak nie było gadane,ze za jakis tam czas dla odmiany mozna to zrobic,nie mowię ze ciągle.No i od teraz sie pokłocilismy ze ona tak powiedziala ze nie ze wiecej nie chce juz,a ja tam kiedys bede chcial,Ona chce tą działke teraz jak obiecałem ze po analu kupimy,Tylko ze teraz ona dzialke dostanie bedzie dom juz na stałe a ja seksu juz nie sprobuje nigdy wiecej.Dlaczego taka jest nie wiem,co byście zrobili w tej sytuacji ,chyba nie powinno byc w związku takich problemow teraz a gdzie pozniej :/

Gość gość
Przeciez dzialka i dom jest dla was obojga , to o co ci chodzi ? :D :D

Gość gość636
Tak rozumiem, ale chodzi o to ze dom juz bedzie do konca zycia naszym,i ona bedzie miala to co chce praktycznie juz na stałe i zawsze a ja juz wiecej moge tego nie miec na czym mi zalezy to co ja chcę.Ona ma ciezki charakter uparty

Gość gość
Skoro kupisz działkę teraz czyli przed ślubem bedzie on tylko twoja. Napisz kontrakt małżeński ze ma być anal raz w tygodniu i wtedy piszesz jej połowę.

Gość gość
Dlaczego chcesz ją zmuszać do czegoś, czego ona nie chce i nie podoba się? A gdyby ona prosiła cię, żebyś zjadł kupę, bo ją to podnieca, to jak często byś to robił?

Gość gość
:D Wydzierżawcie jakąś działkę na czas określony.

Gość gość
A mnie zastanawia dlaczego mezczyzni chca to robic ? Zna ktos sensowna odpowiedz ?

Gość gość
Właśnie nie wiem może dlatego że dziura jest mniejsza tam ? Ja jak to robiłam z.facetem to się czułam jakbym kupę robiła zero przyjemnosci a wręcz wstręt

Gość gość
A mi jako kobiecie anal się podoba ale trzeba do tego takiego faceta który wie co robi. Mój jest starszy próbował tego już wcześniej więc jest mi dobrze

Gość gość
A po faceci chcą anal - kryptogeje?

Gość gość
Ja/pierdo/le Dzieci bawią się w dorosłe życie. Rozwód przewiduje w niedalekiej przyszłości. Jesteście oboje niedojrzali. Żałosne.

Gość gość
Ale jak wie co robi ? Przecież to uczucie podobne do wyprozniania się to w jaki sposób twój to robi ze jest tak super

Gość gość
Żałosne aż mi się sr/ac zachciało idę do kibla

Gość gość
Ja pier...e i to dowodzi że faceci myślą tylko o seksie, wokół seksu się wasz świat kręci. Nie rozumiesz że ona tego nie lubi, może czuje dyskomfort, może nawet ból? Przecież gdyby było jej przyjemnie to bu z tego nie zrezygnowała. Nie przeżyjesz bez analu? Ja rozumiem jakbyście wcale nie uprawiali seksu ale to już przesada, tak czy inaczej zaspokajany jesteś tylko zamiast analu zwykły seks, to o co wielkie halo? I tak pewnie ja zdradzi sz a potem zostawisz. Idź się koorfic z prostytutka która zrobi wszystko co tylko chcesz i daj spokój tej dziewczynie bo nie zasługujesz na nią skoro nie liczysz się z jej odczuciami!

Gość gość
Faceci, to już dziś sami nie wiedzą w którą dziurę wkładać :P Ja proponuję, niech włożą sobie w futrynę drzwi i przymkną- wrażenia będą mieli nie do opisania! Jesteście żałośni Panowie!

Gość gość
Zaspokaja mnie tak długo i w taki sposób że żadnego bólu nie czuję. Jest mi dobrze bo nie przestaje mnie pieścić. To nie jest wagina że wystarczy trochę wepchnąć i wyciągnąć powtórzyć minutę i koniec. Ale większość facetów to jednak egoiści w łóżku

Gość gość636
Ja jestem osobą otwartą na wszystko i jestem w stanie duzo zrobic dla nas ,dla niej , jestem w stanie kupic tą dzialke dla nas zeby nam było wygodnie w związku bo wiem ze ona tego pragnie .Ona wie ze mnie to kręci,powinna to zrozumiec,a wedlug mnie co w tym zlego zeby to zrobic raz na jakis czas dla odmiany, jesli mnie kocha naprawdę to nie powinna miec obaw według mnie i ja nie widze nic w tym trudnego tylko ona ma jakies histerie :/

Gość gość
Facet nie każda kobieta musi to lubić. Należy to uszanować. Ja lubię ale jestem w mniejszości

Gość gość
19.57 Ty ku****a debilu!!!! Jej nie musi to sprawiać przyjemności!!!

Gość gość
Mam nadzieję że dziewczyna przejrzy na oczy i zostawi tego pacana.

Gość gość
Ty jesteś niedjorzaly szczyl. Myślisz , że kupienie działki w zamian za seks to kompromis ?? Ze na tym polega związek? To jesteś w k***a w Wielkim błędzie. A następnym razem co będzie? Niech pomyślę.. ona będzie chciała mieć dziecko a ty wtedy zazyczysz sobie dobra fure, i będzie gitara co ? To jest k***a nieporozumienie .

Gość gość
Oby to było wymyślone bo jeśli faktycznie oni myślą o ślubie to się niedługo bardzo zdziwią

Gość gość636
Wszystko jest na poważnie własnie 20:29 .Wolalbym juz chyba zeby tego nie było wszystkiego tego slubu,domu,wogole ze sie zaręczyłem jak tak będzie w przyszłości niestety,chyba zupelnie nie pasujemy do siebie

Gość gość
To ją zostaw jej będzie lepiej

Zostaw ją. Związek z upartą idiotką? Bez sensu.