Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak sobie poradzilyscie po rozstaniu by nie myslec ?

Polecane posty

Gość gość

Otiz zostawił mnie w okrutny sposòb ,potraktowal jak nic nie znaczace "cos Dla innej , teraz to ja kocha A ja cierpie . Choc moze kiedys powiem dobrze ze sie tak stalo ale jak sobie poradzic by nie myslec . Usunelam jego numer a przed usunieciem zablokowalam. Tylko te mysli mysli .....Nie chce juz o tym myslec. Moze kupie sobie jakis zeszyt i bede wylewac swoje zale ? Obowiazkow mam sporo w ciagu dnia ale wieczorami .....:( Co wam pomoglo ? Jak sobie ten ból ulzyc ? :(

Gość gość
Mnie też bardzo boli

Gość gość
phi zaloguj sie na portalu randkowym to ci pomoze/

Gość gość
Kubuś zna się na tym, całe życie był odrzucany, lafiryndy go chcą tylko, jego zapytaj jak sobie radzi za każdym razem.

Gość gość
Przeżyję wsxystko co.mi zrobisz, umyję się i znowu będę czysta, ty coraz brudniejszy i bardziej sfrustrowany będziesz. Każdy ból jest do przeżycia, gdy nie jest, umieramy i nie czujemy. Nie strasz mnie, bo śmiesznie brzmią groźby z ust tchórza i kogoś kto na myśl o bólu płacze.

gość dziś Co wam pomoglo ? Jak sobie ten ból ulzyc ? smutas.gif x Przeczekać, zająć się swoim życiem, obowiązkami i pajsami, i nie wspominać. A jeśli już wspominać, to tylko złe momenty, by nabrać dystansu. Najbardziej nie żałujesz straty tego faceta, tylko po prostu ego nie może znieść, że porzucił Cię dla innej. Z czasem tak czy inaczej wielkie uczucia opadają, czy bylibyście razem, czy nie. A skoro facet tak szybko pocieszył się inną, to raczej nie zna słowa 'miłość', ale zwyczajne puste pożądanie. Nie ma sensu takiego żałować. Idź, Autorko, zmęcz się, pobiegaj, przywal w wór treningowy, by wyrzucić emocje... no i przejdź do porządku dziennego. Przejdziesz. I znajdziesz sobie lepszego, zobaczysz :)

Gość gość
bardzo smieszne ,jak nie wnosicie nic w ten temat to po co te posty ?

Gość gość
Tylko ta glowa to taka glupia by wspominac te zle to ona wspomina te dobre . Jak na zlosc .Wiem potrzeba czasu ale jakos nie moge tak poprostu nie myslec.

Gość gość
A jak rozstac sie z kultura? Tak zeby jego jak najmniej bolalo, bo bardzo mnie kocha a ja jestem przekonana, ze z mojej strony nic juz nie ma.

Gość gość
Apapu nie mam ale za to Ibu :) a co polecisz na mysli ? ;)

Gość gość
Co tobie poradzic ? Nie wiem nigdy nikogo nie zostawialam . Mysle ze spokojna kulturalna rozmowa .

Gość gość
Jestem po rozstaniu 4 lata: najfajniejsze 4 lata mego życia, mnóstwo poznanych ludzi, świetne przyjaźnie, romanse (nie weszłam w stały związek przez ten czas), podróże itd. A wiesz czemu? Bo właśnie chciałam zapomnieć: wychodziłam, umawiałam się z dawno nie widzianymi przyjaciółmi, miałam czas na wszystkie imprezy itp. I choć teraz po latach myślę, że chciałabym już kogoś poznać, to ani trochę nie żałuję tych lat. Masz na pewno w otoczeniu jakieś życzliwe dusze: umów się na kawę, oglądanie filmu czy cokolwiek. Nie siedź sama - idź choćby pogawędzić z emerytkami w przychodni, to lepsze niż zadręczanie się.

Gość gość
ksionc jestes dobry ale mnie rozbawiles :D Nie alko nie bede pila bo sie robi glupoty to prawda :D:D