Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podoba mi się jedna dziewczyna, piękna z twarzy, ale nadwaga

Polecane posty

Gość gość
i co z tego że widzi te zgrabne nogi ale to mnie kocha pieści i przytula a te zgrabne jakże często samotne

Gość gość
23.03 Sporo zgrabnych i szczupłych kobiet ma przynajmniej średni biust. Piękne są :)

Gość gość
i co z tego że widzi te zgrabne nogi ale to mnie kocha pieści i przytula a te zgrabne jakże często samotne x A ma inne wyjście?

Gość gość
przecież nie jest niewolnikiem może wybrać i wybiera mnie

Gość gość
Jest twoim mężem, więc w pewnym sensie niewolnikiem sytuacji.

Gość gość
Dokładnie tak. Niewolnikiem sytuacji, może jakbyś mu sprezentowała dziewczynę do trójkąta, to byś zobaczyła, jak się zachowa

Gość rozważna romantyczka
Post kobiety z godziny 22.56 W punkt i życzę zdrowia :) Mądra kobieta z Ciebie 🌼 Chyba wszystko w temacie :) Nie trzeba być szczupłą, by nazywać rzeczy po imieniu, mieć kochającego męża i cieszyć się chwilą ;)

Gość gość
Niby czemu grubaski nie mogłyby nazywać rzeczy po imieniu? Dziwaczna teza.

Gość gość
Kiedy ją ostatnio widziałeś? Od tamtej pory mogło się dużo zmienić w wadze.

Gość gość
Za prawdę powiadam wam że schudła.

Gość gość
z doswiadczenia ci powiem ze kobiety raczej nabieraja ciala niz chudna :( a jak juz urodza dziecko + skonczy 30-35 rok zycia to juz jest katastrofa bo metabolizm zwalnia no i ciezko zrzucic kg po ciazy.

Lepiej jak najszczuplejszą. W związku, a tym bardziej po ciąży, kobiety tyją. Więc szczupła będzie przyjemnie okrągła, a ta "przy kości" :?, będzie gargantuicznie otyła.

Gość gość
15:45 Piaskun, kobieta zawsze może schudnąć. To tylko kwestia odpowiedniej motywacji. Jeśli bardzo jej na tym zależy, to zacznie zrzucać kilogramy. To że wybierzesz najszczuplejszą nie oznacza, że będzie taka zawsze. A ta "przy kości" też zawsze może schudnąć. Śmieszną teorię głosisz ;)

Gość gość
zgadzam się kiedyś parę naście lat temu bardzo się zakochałam no ale byłam gruba bardzo mi zależało schudłam 27 kg całe moje życie zmieniło się nie jestem z tamtym już nie chciałam z nim być od tamtej pory pilnuję wagi i ona się w zasadzie nie zmienia a urodziłam dwójkę dzieci

Gość Pociążowa modelka
Pia Skun ;) Bredzisz, nie ma reguły. Ja po ciąży jestem szczuplutka super

Gość gość
Pokaż typ twarzy tej piękności 10/10 na internecie to ocenimy czt raka piękna

Gość gość
lubię takie z ciałkiem mmm

Gość Gooaa
Facet powinien akceptowac wygląd kobiety ,jak nie akceptuje niech szuka szczupłej a tamta tak czy inaczej znajdzie sobie adoratora no wielu panów gustuje w pulchnych kobietach ,poza tym fajny facet moze zachecic swoją kobiete do ruchu,pójsc z Nią na aerobic czy basen albo zachęcic do biegania,moze kupować i podsuwac Jej mniej kaloryczne jedzenie ,jesli ma kase kupić sprzęt siłowy do domu i motywowac do cwiczen..mozliwosci jest sporo

Gość gość
@mądraprzezdużeM twoje porównanie z Oświęcimiem jest dość fatalne

Gość gość
Olej grubasa,mało masz chudych?

Gość gość
Inny Ci Ją sprzatnie z przed nosa bez zastanawiania sie zwłaszcza jesli nie jest otyła tylko ma nadwage

Gość gość
Mało który będzie chciał taką z nadwagą, więc wątpliwe, żebyś ktoś ją "sprzątnął". Może jest 1-2 procent facetów, którzy lubią pulchne. Reszta omija je szerokim łukiem.

Gość gość
Ona na pewno codziennie modli sie do wszystkich świetych żebyś juz przestał ją obgadywać.

Gość gość
Podam przyklad przytylam po lekach i to bardzo jednak czas sprawił ze nastąpiło zatrzymanie choroby i co z tym idzie niepotrzebne były juz leki do tego wyjechalam do naprawdę ciężkiej pracy tam schudlam 15 kilo przez trzy miesiące.Obecnie jestem zgrabna ale nie chuda ubieram sie odważniej bardziej seksi zobacz jak wszystko moze się zmienić przez parę miesięcy z poczwarki wyfrunal motyl

Gość gość
Gdyby ktoś się radził w mojej sprawie na jakimś forum czy startowac do mnie czy nie, i wszyscy roztrząsaliby mój przypadek, przy okazji mi dowalając, to ów osobnik dostałby kosza i na tym by sie cała historia skończyła.

Gość gość
Każdy może sie odchudzić, ale jak codziennie mówisz komus: masz nadwagę masz nadwagę masz nadwagę to na pewno nie schudnie. Tak więc pierwszą rzeczą będzie odpieprzyc się od tej osoby i dać jej się zająć sobą.

Gość gość
"gość dziś Gdyby ktoś się radził w mojej sprawie na jakimś forum czy startowac do mnie czy nie, i wszyscy roztrząsaliby mój przypadek, przy okazji mi dowalając, to ów osobnik dostałby kosza i na tym by sie cała historia skończyła." X :D:D

Gość gość
gość wczoraj Historia anonimowa, więc w czym problem?

Gość gość
Odpowiedź też anonimowa, więc w czym problem?