Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy przyznałybycie się mężowi że pierwsze dziecko, powód ślubu nie jest jego

Polecane posty

Gość gość

Czy przyznałybyście się w sytuacji kiedy pojawiło się 2 dziecko i wiadomo że was by już nie zostawił?

Gość gość
powinnas powiedziec mu - nie powinno być tajemnic w zwiazku, ale czy zrozumie, czy cie odtrąci to już jego decyzja, ale bedziesz miała jasną sytuację

Gość gość
Mam tylko jedno pytanie - co z obietnicą uczciwości małżeńskiej?

Gość gość
Nudne prowo

Gość gość
Ja bym sie nie przyznwala, zreszta on tez ma pewnie mase "tajemnic"

Gość gość
No i po co sama ze soba piszesz? Cos nie tak z dekielkiem? Tego prowa nie pociagniesz , bo jest nudne i oklepane

Gość gość
Mąż to pikuś, dziecko ma prawo znać swoje korzenie bo podświadomie wie, że jest z innego klanu. To może zrodzić wiele problemów i utrudnić życie.

Gość gość
Raczej nie przyznalabym się bo po pierwsze mimo dzieci moglby odejść, a po drugie nawet gdyby nie odszedl to moglby się oddalić ode mnie nawet na zawsze. Słyszałam wypowiedź seksuologa w tv o tym, że zdrada może powodować taki uraz do partnera, że nawet kiedy się mu wybaczy może powodować to np. wstręt do wspolzycia z nim nawet na zawsze. Myślę, ze szczerosc nawet w zwiazku w ktorym sie kogos kocha, nie zawsze jest do konca dobra i dla nas i dla tego partnera też bo fundujemy mu traumę, ktorej mozna uniknac

Gość gość
"Myślę, ze szczerosc nawet w zwiazku w ktorym sie kogos kocha, nie zawsze jest do konca dobra i dla nas i dla tego partnera też bo fundujemy mu traumę, ktorej mozna uniknac" No można uniknąć traumy nie zdradzając.

Gość gość
A dlaczego nie przyznałaś się przed ślubem, tylko bezczelnie zaciągnęłaś go na ślubny kobierzec?

Gość gość
Nie dałabym rady żyć w takim kłamstwie

Gość gość
Nie. Dla dobra dziecka. Nie przyznała bym się. Pewnie gryzłyby mnie wyrzuty sumienia, ale w tym momencie, w tej hipotetycznej sytuacji - nie, nie przyznała bym się.