Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Patrzcie zaniedbane Polki jak powinna wyglądać kobieta po 40.

Polecane posty

Gość gość
One powiedzą ze są piękne tutaj na kafeterii tylko dlaczego tego na mieście nie widać.

Gość romantyczna i rozważna
Nie oglądam seriali i też mam 40 lat :)

Gość gość
Nie liczy się wygląd !!! Który można szybko zmienić / podrasować / zoperować itp. Liczy się wnętrze. Wartości, serce, miłość do siebie i innych dookoła

Gość gość
Twoja Matka, Babka, Ciotka, Siostra, sąsiadka, koleżanka tak wygląda ? Puknij się czółko ;-) Co innego świat celebrytów, którzy dla "ścianki" wytną sobie żebra żeby robić wrażenie pozorne na innych. A co innego życie REALNE :)

Gość gość
Uupp

Gość gość
Kochanie (Autorze) to jest celebrytka. Ożeń się ze mną i zarabiaj na tyle dobrze, że będę mogła wydać co miesiąc choć te 50 -70 000 na swoją urodę i ubrania (jedzenia nie wliczam), trenera personalnego, a zaręczam Ci, że też będę równie dobrze wyglądać.

Gość gość
Hahaha :D

Gość gość
To jest Gwen Stefani, a podpis pod artykułem z jej zdjęciem głosi: "Gwen polubiła korzystanie z zabiegów medycyny estetycznej, dzięki czemu wciąż udaje jej się zachować młody (i coraz mniej naturalny) wygląd". Nie wiem jakie są jej dochody, ale dla niej żaden problem 1 mln dolarów na cele charytatywne.