Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAKIE ZWIERZETA ODWIEDZAJA WASZ OGROD?

Polecane posty

Gość gość

JAKIE ZWIERZETA ODWIEDZAJA WASZ OGROD?

Gość gość
u mnie na wsi gdzie są sady ,pola i łąki to latają różne ptaki typu rudzika ,pliszka ,były sroki były też drozdy ale to wcześniej latały po działce u mnie tak to mam dwie wiewiórki które codziennie od rana latają za orzechami i zbierają mnie spod drzewa orzechy ;) no i miałem też w zeszłym roku dzięcioła że pukał mnie w drzewo w sadzie ale w tym roku jakoś go nie było ,było też dużo żab jak tam się sprowadziłem to ciągle latały po sadzie i były jaszczurki zwinki są też ryjówki , u mnie ciągle koty polowały na ryjówki i przynosiły. no i dużo ważek latało chociaż nie mam jeziora ani stawu xd ale ważki latają u mnie często po działce ;) fajnie mam rano latjaą mnie sikorki po drzewach bo mam drzewa jodłowe i sosnowe na działce .

Gość gość
Twoja działka musi być gdzieś w pobliźu jakiegoś jeziora lub rzeki.

Gość gość
u mnie to samo , ślimaków też pełno , jeże i sarna się przypląta czasami .

Gość gość
ludzie

Gość gość
a U MNIE jeży nie ma znowuż tylko te dwie wiewiórki chciałbym też jeże mieć na działce ale u mnie na wsi tylko dopiero w tym roku się znalazły te dwie wiewiórki ;/ w zeszłym roku nie było w ogóle ale na pewno był dzięciołek co pukał mnie w drzewo ale znowuż w tym roku nie ma tego dzięciołka ;/ ale żaby to były u mnie ze dwa lata góra jak latały teraz znowuż są jaszczurki zwinki to na pewno latało u mnie w trawie i na pewno były nawet pod murkiem albo gdzieś siedziały pod kamieniami .