Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

13:18

Polecane posty

Gość gość

Jakiś problem w rodzinie ? Pogorszył się stan ,czy może nie możesz sobie dać rady z sytuacją w jakiej się znalazłeś śmierdzielu i stąd te seksistowskie agresywne tematy ? To pomaga ci się rozładować ? Sytuacja patowa i nie masz ruchu w żadną stronę ,więc przynajmniej w eter anonimowo /to tak tylko ci się wydaje / plujesz jadem bezzębny dziadu ? Co jeszcze wymyślisz , co byś zrobił ,gdybyś mógł ? No śmiało ,dawaj ,to przecież jeszcze za mało przy twoich możliwościach ! Rusz bardziej tym swoim siwym łbem ,może coś w nim jeszcze pozostało z dawnych lat ,prócz gowna ! Poniżanie kobiet i agresja, wynika z twojej potrzeby dominacji nad innymi , a wiedząc ,ze to przeszłość i jesteś przegrany spamujesz fora obrzydliwościami ,bo tak ci łatwiej ? Staruchu żal .pl

Gość gość
Może teraz skorzystasz /skorzystacie ze swoich rad sam/i ,które tak ochoczo udzielaliście latami ? Będzie cudowny ,wspaniały finał sprawy !

Gość gość
Jakich rad?

Gość Myrevin
Logowanie. :classic_cool:

Gość gość
Ja pierdziele,ale czad:D To tak jak by o mnie,ale to raczej nie możliwe! Nie poniżam kobiet!!!

Gość keselit
plan jest prosty akka pada pod naciskiem no wiesz znaku od twojej starej nie rob tego tobie 1999.02.28 co palisz na prawde!?

Gość gość
18:22 "Zdychaj ,zdychaj ,jak sama tego nie zrobisz ,to my ci pomożemy ! Nie masz prawa do życia (....) itp ,itd Nikt ci nie pomoże ,bo każdy się boi " Ja pomagać nie będę ,nawet gdybyś o to błagał ,bo liczę na to ,że po tym wszystkim co robiłeś / robiliscie, skonac będzie wam ciężko !

Gość gość
19:35 Ja nic nie palę ,ani nie chce palić, to co ty palisz kolego ,jeden bełkot ! Jamszczurka ci się przypomniała ? Czy coś innego ,że idiote z siebie robisz ?

Gość gość
znowu psychopatka agresywnie naciera na rzeczywistosc swoimi fantasmagoriami?:D

Gość gość
Hahahaha Mam w tej chwili coś innego ,przyjemniejszego do zrobienia,niż rozmowa z tobą smierdzielu, więc ssssssssspiertalaj !