Gość gość Napisano Listopad 13, 2018 Jestem trzydziestolatka zwiazana mocno z rodzicami. Mieszkamy jednak w innym miescie dlatego nie bylo okazji zeby przedstawic im mojego chlopaka. Kiedy sie spotykalam z rodzicami opowiadalam im o nim a oni sluchali z ciekawoscia. Ostatnio przedstawilam rodzicom chlopaka a oni orzekli ze im sie nie podoba i mam nie marnowac z nim czasu, gdyz jest za niski dla mnie bo ma 170 cm (ja 160). Gadali gadali kwitujac ze to moje zycie jednak wybralam beznadziejnie i teraz sedno sprawy: od tego czasu kompletnie o nim nie rozmawiaja, traktuja mnie jak tzw singielke, dla nich jestem samotna dziewczyna. A ja kocham chlopaka i planuje z nim orzyszlosc. Strasznie mi przykro, ze rodzice tak go potraktowali tylko dlatego, ze nie jest wysoki i ciezko mi, ze dla nich jestem sama, choc nornalnie zyje z mezczyzna, ktory mnie uszczesliwia. Czy byl ktos moze w takiej sytuacji? Czy to mija czy mozna z tym zyc i nie przejmowac sie? Mnie to bardzo boli, nie wykluczam, ze udam sie z tym do psychologa. Dziekuje za odpowiedzi usmiech.gif Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach