Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na co zwracać uwagę w wyborze kobiety tak aby była wierna

Polecane posty

Gość gość
Z kazdej okazji do zdrady to tylko baby korzystaja x ale rozumiem ze ze sobą?

Gość gość
20:46 No to mam dla Ciebie niespodzianke: Patrzenie sie na czlowieka nie jest jednoznaczne z jakimkolwiek okazywaniem zainteresowania. To nie jest oniesmielenie, conajwyzej glupia zyciowo postawa skrajnego egocentryzmu: MNIE zainteresuj, O MNIE sie staraj, NA MNIE zwroc uwage... bo przeciez PATRZE. No klekajcie narody, coz za zaszczyt , ktos na kogos spojrzy... Troche delikatnosci? BADZMY REALNI. Telepatow NIE MA. Za duze wymagania wobec bliznich i zerowe wobec siebie. A pozniej takie indywidua narzekaja, ze kaza sie innym jakichs swoich fantazji domyslac i ci inni temu nie sa w stanie podolac:D Jakby jeszcze przynajmniej odrobina zdrowego rozsadku i zwyklego zrozumienia charakteryzowala te pierwsze indywidua, to moze by byla jeszcze jakas nadzieja, ale tak? Absurd, odrealnienie. Inaczej do powszechnej OBYCZAJOWOSCI nalezaloby patrzenie sie wylacznie na swoje stopy. I tak przez cale zycie, byle kogos nie zgw/alcic przypadkowym SPOJRZENIEM.

Gość gość
gość dziś Nie zgodzę się z tym że jeśli jest okazja to każdy zdradzi . Ja miałam okazję będąc w związku i nie zdradziłam. X widocznie okazja (zauroczenie) bylo zbyt slabe.

Gość gość
gość dziś Okazje do zdrady są wszędzie. Trzeba by mieć coś z deklem żeby z każdej korzystać. X nie chodzi o to, ze z kazdej. tylko z takiej gdzie nastapi wystarczajaco silne zauroczenie/zatrucie erotyczne.

Gość gość
jezeli ktos czuje sie zaniedbany w zwiazku, niedoceniony, to latwo moze sie zauroczyc kims z boku, kto mu okaze zainteresowanie. mojego kumpla zdradzila dziewczyna i zaszla w ciaze z innym. ale on mi sam mowil, ze niestety po jakims roku razem przestal sie starac.

Gość gość
Gdy jest miłość to nie ma zdrady, nie żąda się starania, codzienność jest męcząca sama z siebie, nudna, dlatego potrzebna tez mentalna jedność, miłość, które ją ubarwią i stworzą swiadomość wyjątkowości dla nas tej drugiej osoby, a takich się nie zdradza.

Gość gość
gdy jest prawdziwa milosc i jednosc, o nikt nie czuje sie zaniedbany i obie strony sie staraja, by ta druga osoba czula sie doceniona. na tym polega milosc, a nie na tym, ze ja biernie jestem w zwiazku, a druga osoba ma mnie kochac, nie zdradzac i nic nie wymagac.

Gość gość
21:18 Przerysowałeś strasznie...

Gość gość
Wystarczy że nie goli pach i i myję zębów

Gość gość
21:28 Gratuluję poprawnego użycia (odmiany) słowa 'jakieś'. Widać, że człowiek wykształcony i na poziomie.

Gość gość
Wierna jest prawie każda kobieta, ładna też, ale mężczyzna musi się odpowiednio zachowywać. Zdrada kobiety to rzadkość i raczej wśród patologii palącej, pijącej i się szmacącej. To kobiety są na ogół wierne, a faceci puszczają się jak latawce.

Gość gość
Jeśli masz syndrom Otella i widzisz zdradę tam gdzie jej nie ma, to zwiąż się z gumową lalą.

Gość gość
Na jej otoczenie. W promieniu tak do 5 metrów

Gość gość
Schizofrenik z obsesją bycia zdradzanym, zadręczy każdą kobietę na śmierć, chyba że przedtem od niego ucieknie.

Gość gość
Jeszcze gorzej mają ci którzy nie są zazdrośni:D

Gość gość
Najwidoczniej im nie zależybaby trzeba pilnować inaczej się puści. Proste jak budowa cepa. Podobnie ma się sprawa z chłopem. Tylko trochę inne metody

Gość gość
Tak to wygląda w 95 procentach związków. Reszta jest nie związana. Albo zaliczają albo odstają od normy.

Gość gość
Trzeba dostać po p******e i zaznać samotnosci. To uczy doceniać to co się ma.

Gość gość
Ale oczywiście to pierwsze ofiary materialistów psychopatów/ek. Czekają na takie okazje. Zasadniczo nie widzę w obecnych warunkach szans na choćby jedną parę której związek nie byłby narażony na brak zaufania partnerów, zdradę, wykorzystywanie materialne i emocjonalne. Za krótko żyjemy żeby zmądrzeć

Gość gość
Oczywiście dotyczy to związków monogamicznych. Reszta to nie związki tylko hodowle. Też wolne związki to tylko eufemizm i zgniły kompromis. Dziękuję za uwagę. Proszę złożyć dzienniczki:)

Gość gość
W życiu nie zdradzałam, nawet kiedy byłam młoda i piękna. Szkoda tylko że trafiłam źle, na chorego z zazdrości zyeba i po pewnym czasie musiałam się ewakuować z tego związku. A ten psychopata do dzisiaj mnie mnie oczernia.

Gość gość
Obsesję zdrady mają zwykle faceci, którzy sami zdradzają i tu jest pies pogrzebany.

Gość gość
Jaha ha ha wierna jest prawie każda kobieta to jakiś żart to skąd tyle zdrad ze strony kobiet