Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem zaniedbana

Polecane posty

Gość gość

Mam pieniądze, dosyć spory majątek. Niestety z powodu braku czasu wyglądam jak uboga krewna. Przez wiele lat byłam skupiona na zarabianiu pieniędzy. Jestem niewolnikiem swojego życia. Ostatnio spotkałam znajomą, która pracuje za marne grosze. Wyglądała przy mnie jak przysłowiowy milion dolarów. Chciałabym zwolnić tempo. Znaleźć czas dla siebie tylko nie wiem jak. Tej lawiny nie da się zatrzymać.

Gość gość
Czuję się tak samo jak Ty, widzę młode dziewczyny bez pracy, bez kasy, wyglądają bogato. Ja pieniądze mam, tylko czasu brak :(

Gość gość
Zmień pracę na spokojniejszą :)

Gość gość
gość dziś Ważniejsze od tego by wyglądać bogato, jest wyglądać ładnie. Bo co z tego, że książę Karol wygląda bogato jak i tak nie da się na niego patrzeć :D :) Po drugie dziewczyny teraz mają pieniądze, bo mają je ich rodzice, rzadko zdarza się, by kogoś nie było stać na zakupy z allegro, a nas, nasze pokolenie nie miało nawet tak dobrze, by co chwila móc kupować sobie jakąś pierdołę.

Gość gość
Poza tym dostępne teraz nowinki kosmetyczneo bajery, których kiedyś nie było: kolorowe szkiełka, serum niebotycznie wydłużjące rzęsy, wybielanie zębów lampą, keratynowe prostowanie włosów, etc. itd. itp.

Bogactwo urodą mężczyzn, uroda bogactwem kobiet. Tedy faktycznie biedna jesteś.

Gość gość
gość dziś X To nie uroda, a głównie "zadbanie". X dziś X Zadziwiające, powiedz to im wszystkim :D;)