Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pawel_kowal_31

Salony gier

Polecane posty

Gość pawel_kowal_31

O co chodzi z tymi salonami gier? W niektórych miastach afery, że zamykają, U nas widzę w Białymstoku otworzyli nowy i jakoś za mocno się z tym nie ukrywają. To w końcu to legalne czy nie?

Gość gość
Pierwsze słyszę o czymś takim.

Gość gość
U nas w miescie juz jakis czas temu wszystkie pozamykali.ale to prywaciarze chyba poootwierali.teraz nic nowego mi sie w oczy nie rzucilo

Gość gość
Wszystko z umiarem...

Gość KamykAdos
poczytaj sobie o lokalach totalizatora. Jakiś czas temu w necie o tym głośno było. Swoje tworzą, a państwo swoją drogą do tych wszystkich prywatnych już od kilku lat uderza i po kolei są zamykane.

Gość gość
Jak mówisz o tym lokalu przy lipowej to jest legalny punkt. Sąsiad mi mówił on lubi ploteczki to na pewno potwierdzone info ma

Gość DuDyyyD
No i elegancko ;) Znikną te “czarne” lokale. Miałem okazję ostatnio w kafejce internetowej być, gdzie po “zweryfikowaniu” Twoich danych okazało się że jednak w pokoju obok są maszyny. Te z totka zdecydowanie pewniejsze będą.

Gość Adamsky124
są są, czają się bo to hazard ale legalny bo państwo pieczę sprawuje podobno. byłem raz w wawie na lipowej, a i u mnie we wrocku coś się otworzyło niedaleko rynku. Niby tyle maja tam maszyn a zawsze zajete

Gość gosciuu
Ja raz byłem w nielegalnym lokalu przyznaje wpadła policja i się nie patyczkowała.. nie chce już być w takiej sytuacji więc chodzę tam gdzie legalnie można grać. a póki co totalizator nie

Gość gość
Teraz w Internetach pisali że gdzie na Podlasiu nielegalne automaty odkryli. Te z totalizatora przynajmniej prawnie działają

Gość gość
A w Wawie coś takiego jest? Chętnie bym zajrzał ;)

Gość kamisartur
Na Kijowskiej szukaj. Ponoć całkiem sporo automatów już mają i pełna kulturka ;)

Gość gość
przede wszystkim to powinni zamknąć kolektury lotto, bo tam to dopiero jest oszustwo, podam Wam najprostszy przykład, los za 3 złote w dużym lotku przy trafionej 3-ce daje 24 złote wygranej, więc 8-krotność a matematyczne szanse na to są jak 1:57, to już te durne maszyny dają 6x większe szanse na jakąkolwiek wygraną!

Gość gość

Byłem w Białymstoku pełna profeska jak w Las Vegas można się poczuć