Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćs

Jak byście zareagowali na takiego maila ?

Polecane posty

Gość gośćs

,,,Zapomnial wol jak cieleciem byl...jakie teksty wysylane byly na tego prywatnego maila? Mam dosyc etatowych zjebow,nie jestem Wojtek!Forum zrylo wam beret i nie potraficie sie resetowac. Nie pisz do mnie wiecej,ten adres szmaragdy79 znany jest z allegro i wspomagal sprzedaz lewej bizuterii smiesznej firmy z Glogowa. Zamilcz albo sie ocknij,nie igraj z wilkiem...jestes znakiem powietrza to mysl rownierz o tym co wydychasz,bo dla mnie to siara. Henryk Wilk zapomnij o mnie,bo ja nie chce znac takich istot. Wszystko zniszczylas. Ja jestem ogien''

Gość gość
to znowu szarik ten etatowy zjep?

Gość gośćs
W dniu 2018-11-12 01:16:19 użytkownik szmaragdy79@wp.pl napisał: ten esemes był podły i niesprawiedliwy .Jeśli masz pisać takie rzeczy to lepiej nie pisz .Nie wiem o co Ci chodzi z kłamstwami? ja nie toleruję kłamstw!! jestem powietrznym znakiem-znakiem który najbardziej ze wszystkich innych brzydzi się kłamstwem ,fałszem ,manipulacją i układami!Nie jestem żadną dziwką! nie życzę sobie ! Cenię siebie za to że jestem porządna!wierna i moralna! Co to za brednie o tchórzostwie?albo czyimś ojcu? Zarzucasz mi coś co jest kompletnie wyssane z palca ,kpina!.Druga sprawa ,nie toleruję anonimów!

Gość gość
h.wilk h.wilk@onet.eu

Gość gość
Mimo wszystko pozdrow Ide,bardzo tesknie...rozumiesz? jaką kurde Idę???????