Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aaaa20001

Dziwne tłamszące zachowania nowopoznanego mężczyzny

Polecane posty

Gość Aaaa20001

Poznałam faceta , i prosze Was o poradę . Moja intuicja mi podpowiada zeby wiać .... ale mam watpliwosci bowiem jest dla Mnie dobry ale coś mi wewnętrzny głos podpowiada że to raczej za piękne. On ma 34 lata , ja 30 lat . On ma dziecko ( nie przeszkadza mi to ) opisze najpierw dziwne zachowania 1. Na drugie spotkanie wziął ze sobą syna ( z początku byłam zachwycona bo on mnie tak poważnie traktuje .... snułam w głowie plany ale potem uświadomiłam sobie ze to bardzo niepoważne ) 2. Bardzo mnie tłamsi swoją osoba , chce sie codziennie spotykac , tłumacze ze pracuje , mam zobowiązania - robi smutna minę ale akceptuje ostatecznie 3. Jest dziwnie nie wiem skąpy ? Kreuje sie na fsceta ktory duzo daje , jednak w przeciwieństwie do poprzednich mężczyzn z którymi sie spotykałam bądź byłam w zwiszku . Kolacje robi w formie mrożonej pizzy ( 1 pizza na pol ) a ja lubie sobie pojeść . 2. Przywozi hamburgery ( ale tylko po 1 - bez frytek itp , tez dziwne .... jak ja robie takie fast food wieczor jestem zawsze szczodra i predzej tego za duzo jak za mało ) 3. Robił u mnie obiad z mrożonek. Do smażenia frytek wykorzystał 3 l oleju . Jakos mnie podkusiło spytałam co z tym olejem zrobić a ten odlał go do butelki i wziął spowrotem do domu . Czy jest tylko oszczędny czy w rzeczywistości tylko kreuje sie na tego co duzo daje ? 4. Próbuje mnie namawiać do przekładania moich spotkań ze znajomymi bym spotkała sie z nim 5. Ciagle sie chce całować ale non stop bez umiar******ce obejrzeć tv a on na mnie wisi 6. Odczuwam ze po 2 tyg znajomosci najchętniej by mnie do siebie przeprowadził 7. Dostosowuje sie do mnie 8. Okropnie przesadnie komplementuje i kłamie ( twierdzi ze ładnie śpiewam No o ile wiem ze brzydka nie jestem i Ok to ten śpiew to zwykle nawijanie makaronu na uszy . Ponadto sprawia wrazenie wartościowego człowieka , ale cos mi mowi ze to zasłona i poza .... obserwując jak zajmuje sie dzieckiem widze dobrego fsceta z mieszanka krótko zwięzłe i na temat bez dyskutowania - czyli chłodnego . Na pozór sprawia wrazenie czułego . Generalnie mysli duzo o seksie wręcz non stop . Niby jest mna zainteresowany ale o nic bezpośrednio nie pyta typu co lubie itp . Zalewa mnie SMS itp . Jak to oceniacie ? Czy on moze byc jakimś toksykiem ?

Gość gość
O Jezu. Uciekaj kobieto. Nie dość że skapy i bez oglady to jeszcze szuka matki dla Dziecka.

Gość gość
Nie odnosze sie do podpunktow , ale napisze ogolnie . Kiedys slyszalam , ze jezeli masz takie odczucie , ze powinnas wiac to podobno cos w tym jest . Przeczucie , intuicja .

Gość gość
Ahahahahaha leżę! Czy to nie był słynny olej kujawski?

Gość Aaaa1a
No kujawski HAHahaha :D ej pomóżcie a nie zlewacie :D

Gość gość
Co ty chcesz przeczytać żeby uznać za pomoc?

Gość gość
Przecież sama piszesz, widzisz że jest dziwny. Zdziwilabys komuś olej i go przelewala do butelki i zabierają do domu? Z papierem swoim będziesz do niego chodzić?

Gość gość
Nowopoznany facet a wpuszczasz go do kuchni na smażenie frytek? Już sam fakt że ma dziecko powinien cię wystraszyc. Ble.

Gość Aaaaa1aaaa
A jeżeli to wlasnie oszczędność i zaleta ? Ja taks rozrzutna jestem .... czy takie cos mozna wypracować czy on poprostu jest Żyd . Wy wylewacie taki olej tak ??? Nie wiem No przeszło mi przez myśl ze jedna porcja frytek a 3 litry oleju troche kapa tak na 1 smażenie nawet ja rozrzutna gdzies to analizuje hahahah stad prośba o poradę bo moze ktos jakos to obiektywnie oceni .

Gość gość
Nawet litr to za dużo na frytki. W ogóle to jakieś prowo chyba.

Gość Aaaaa1aaa
Poznaliśmy sie na mini domówce u mnie w mieszkaniu małe spotkanko w grobie znajomych , i kolega go wziął na doczepkę ... No jak juz raz był to tez nic dziwnego ze pojawił sie znowu . Uparł sie ze mi zrobi obiad bo miałam duzo pracy biurowej w domu , ciezko mu sie odmawia i tak wyszło poprostu . Lepiej ze wpuszczam nizeli miałabym z nim ganiać po miescie pol roku a za rok dowiedzieć sie ze jest megaaaa skąpy ! Tak juz mam chociaż jakis przegląd osobowości ale juz mi sie lampki włączyły ostrzegawcze i nie wiem czy słusznie .

Gość gość
W grobie znajomych... To zły omen :D wy ludzie jesteście z kosmosu z tymi problemami :D

Gość gość
Hahaha nie wierzę. Koleś na 2 spotkanie przeprowadza dziecko. Przynosi olej i go zabiera, nie mógł zostawić u Ciebie. Jezu skąd wy takich mlotow bierzecie hahahaha

Gość gość
Mógł wejść z olejem w ręku i powiedzieć frytki przyszły, a patrząc na córkę dodać: z pierwszego tłoczenia hahaha

Gość gość
Ale on ma syna. To nie bylo śmieszne. Mrożona pizza na pół. Dziecko się tym nie naje.

Gość gość
Znam ten typ człowieka. Niestety nic dobrego z tego nie będzię. Jesteście jak widzę z różnych planet. Radzę go raz zdystansować i się dowiesz jaki jest. Np umów się z innym znajomym.

Gość gość
wiej skapiec i bluszcz w jednym masakra UCIEKAJ

Gość gość
a idz wchuj z takim..sama nie widzisz ze to jakis p***b? olej przelewac i zabierac do domu? dzieciaka na randki? ogradza od znajomych skad ty go kuzwa wytrzasnelas z***a?

Gość gość
Skad Ty tego z**** wytrzasnelas? A myslalam, ze to tyko ja debili poznaje :D hahahaD

Gość gość
Dobrze że nie przyszedł z papierem toaletowym i siatką i nie zabieral, żeby do domu zabrać

Gość gość
Jak dobrze że tu dziś weszłam haha poplakalam sie ze śmiechu

Gość gość
Ja pie... e tylko się umeczysz z kimś takim. Intuicja dobrze Ci podpowiada (zwykle nie kłamie) - uciekaj!!