Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ksiezniczka

Polecane posty

Gość gość

Opowiastka I Księżniczka siedziała sobie spokojnie w domu przed telewizorem. Nic interesującego nie było niestety. Polityka przewidywalna, filmy z powtórek powtórki, a mecze jakoś mało wciągające. To sprawiło że księżniczka ziewajac zajrzala na fora internetowe...

Gość gość
Trochę sobie poczytala, trochę też popisala

Gość gość
Goscagatka Nick sobie nadała i napalonym chłopcom zdjęcia wstawiala

Gość gość
Z kilkoma się nawet spotkała i medytować poczynała Stękała przy tym niby szczerze Bo była bardzo mocna w wierze

Gość gość
Weszla na kafeterie by poplotkowac z kobietami o facetach, a okazalo sie ze na kafeterii siedzą sami prawiczkowie

Gość gość
Lecz wpadł jej w oko jeden taki Niezbyt był piękny Lecz i tak skoczyli w krzaki

Gość gość
Gdy tylko się zorientowala, ze prawiczkami otoczona została W głowie jej plan powstał taki: rozprawicze was wszystkich chłopaki!!

Gość gość
krzaki się ruszały i ksieżniczkę podrapały

Gość gość
Lecz los pokarał ich okrutnie Bo to nie krzaki były lecz pokrzywy I znowu księżna darła ryja Ta bestia dzidka żmija

Gość gość
Pozakladala tematów mrowie By z każdym z chłopaków wylądować w rowie Niektórzy nawet się jej opierali lecz i tak na siłę ja dostali.

Gość gość
A chuj ci w dupę. Żegnam

Gość gość
Czai się teraz i tu i tam Na nowy prawiczkowy klan. zdjęć porobila setki chyba znów coś nawstawia ta niewiasta miła by umilić nam nasz los Podstawia fotki swoje pod nos :)

Gość gość
Prosimy o fotki ciut pikantniejsze I żeby cy,cki na nich były piękniejsze fotą psio'chy nie pogardzimy w różnych ujęciach z różnymi rzeczami Bardzo prosimy : D

Gość gość
20:06 Podobają się ? Nie musicie łamać prawa ,macie podane na tacy ! Poluje na prawiczkow powiadasz ? A tacy tutaj są jeszcze ,czy tylko w przedszkolu ? No cóż ,wydawało jej się ,że jest odwrotnie i to ona jest celem polowań ,ale przecież , może się mylić !

Gość gość
20:40 O fotki pikantne prosicie ?Zgłoscie się do tej z oznaczoną wagina ,z pewnością wam udostępni ,albo przewincie archiwum ,znajdziecie.Macie ich przecież pod dostatkiem !

Gość gość
Na gorze róże ,na dole fiołki Kochajmy się jak dwa aniolki... A teraz spiertalaj żulu, do swej połówki Tylko wyczyść posliniony monitor bo będzie jej przykro !

Gość gość
A gośćAgstka to stalkerski profil ,wasz projekt, ile ich namnozyliscie tylko sami wiecie ! Może i dobrze ,że go teraz wystawiliscie ,nastepny pójdzie w niebyt !

Gość gość
Goscagatka się bulwersuje i w brodę sobie chyba pluje Lecz spokojnie księżniczko młoda W Internecie jest swoboda udostępniaj to co chcesz masz obserwatorów rzesz I cy'cuchy i psi' toche chętnie każdy z nas pozerka a pamiętaj przy tym Pani ze na filmiki czekamy I marzymy o tej chwili gdy pojawia się z tresciwe Nie zapomnij też słoneczko ze choć każdy z nas do bani fajnie byłoby i miło gdyby i mi się przydarzyło popenetrowac ciałko młode które czuje tę swobodę

Gość _iftat_
Bez ksiecia

Gość gość
Mów do mnie jeszcze... Ludzie nas nie słyszą, słowa twe dziwnie poją i kołyszą, jak kwiatem, każdym słowem twym się pieszczę mów do mnie jeszcze... O stworzycielu gościaagatki mów śmiało Jesteś śliczny jak kwiatuszek, który wabi setki muszek Niepotrzebne ci podboje, aby wszystkie były toje Niech dziś twój pocałunek na ustach innej gości Bym mogła się przekonać, jak bardzo jej zazdrości Niech twoje słodkie ręce dziś pieszczą innej ciało Bym mogła się przekonać, jak krzyczy: "Mało, mało!" Puki co WYLIŻ PSU POD OGONEM ,bo sprzętu ci nie staje i z penetracji wielkie nic ,stan u ciebie nieodwracalny !

Gość gość
Kwiatuszki ty mój serduszko ty moje Przekonaj się co możemy zdziałać we dwoje Jestem pewien i powiem to bez urazy Na twoje "mało malo" ja mogę wiele razy

Gość gość
Tak tylko ci się wydaje stwórco gościa agatki! Najpierw wypierz gacie i się ogarnij ,potem spójrz w dół ...Czym ty chcesz , to zrobić ? No i cały w tym ambaras żeby dwoje chciało na raz ! Myślisz ,ze wystarczą słowa ,słowa ,słowa ? Zrób jak radzę ,a ode mnie fora ze dwora !

Gość gość
Agatka pokaż ptaszka.

Gość gość
Chę tnie wypiore gacie Agacie Fora ze dwora fora ze dwora Tak to powiedzieć może księżna nie ona ;) księżniczka bez księcia jest nic nie warta Nie bądź więc taka uparta

Gość gość
Hahahahaha stary capie ,ksiecia może ,jeszcze nie ma ,ale wokół armia rycerzy bronić księżnej gotowa ! Próżny trud ,Próżne twoje starania.Chełm na łeb załóż ,bo ci fekalia z niego parują , zakuty łbie !

Gość gość
Rycerz powinien bronić dziewicy honoru a nie ladacznicy Mylisz rycerza status z lobuzem, który uwielbia ładne buzie który zaspokaja swą chuc i do takiej panny nie musi nic więcej czuć

Gość gość
Agatka bywa nadpobudliwa To znak ze dobrego bolca ni ma Rozsyla foty tu i tam niedługo dołączy do zbiornikowych dam

Gość gość
Słownika w zasięgu rąk zła niewiasta nie ma Nie wie co tutaj napisali nie wie czy sie ma gniewac

Gość gość
Ty niemyty śmierdzielu ,ladacznice masz w domu ,popatrz na nią ,teraz się modli ,bo kosa nad nią stoi ?To spójrz na szwagierkę , wprawdzie to nie rodzina ,ale zawsze blisko .Jeszcze się rusza choć ze znaczoną waginą ,o zarobki trudno ! Zbiornikiem sk*********e straszysz ? Dawaj masz przecież w tym wprawę ! Myślisz ,że jesteś taki hop i do przodu ,bo to przecież o gościa agatke chodzi i nic ci nie zrobią? Kto tym profilem zawiaduje ,nie ty gnijące ścierwo ? Nie po to go załozyłeś ,żeby gnębić i stalkować ? Myślisz ,żeś taki cwany i przechytrzyłeś ? Myślisz,że nie czytała co wyżej ?Macie dyżury wspólnie ,żeby czytać i śledzić wszystkie jej posty dokładnie? To nie o żmije dzidka chodzi ,a o niedźwiedzia błaźnie ! Zazdrosny ,że aż tylu ma znajomych ,więc musi w krzakach ? Ja nie jestem twoja Basia ,ani szwagierka Ula ,nie muszę byle jak i byle gdzie ,nie mierz innych swoją miarą i swoich ku**w ! Masz taboret ? Stań na nim ,może jej w czymś dorównasz , może w śpiewie,zwłaszcza gdy ci jaja urwie !

Gość gość
Przetrawić literki blondynka musiała językiem ulicy trochę pograla pogrąża się w nienawiści szale Choć nie rozumie zbytnio nic wcale Szambo w buzi ma od urodzenia Więc szuka jej podobnego Jelenia