Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego mowi sie,ze facet wykorzystuje?

Polecane posty

Gość gość

Smiac mi sie chce. Ludzie mowia ze facet wykorzystuje dziewczyne do seksu. Jak moja kolezanka do mnie ostatnio-uwazaj na swojego kolege bo to bawidamek i zeby cie nie wciagnal w k******o (seks). Sama nie jest swieta a seks miedzy 2 osobami uwaza za k******o smiechu warte. Poza tym chyba logiczne ze jak nie bede miala ochoty to nie pojde. Czy naprawde ludzie uwazaja wciaz ze seks to zlo i wina faceta bo kobieta nie lubi tylko sie poswieca?

Gość gość
Tak myślą tylko prawiczki-koniotrzepy i polskie kłody mające problem z seksualnością człowieka.

Gość gość
Pewnie chodziło jej o to że Cie wykorzystać, tata w takim sensie że będzie chciał tylko seksu chwilowo, a związku nie będzie chciał a Ty się zaangażujesz i będziesz cierpieć że jesteś mu potrzebna tylko do jednego. Nawet jeśli teraz wydaje Ci się że chcesz tylko luźnego układu to jest wielkie ryzyko że po seksie się zakochasz w nim więc radzę uważać

Gość gość
bo wy baby jesteście obłudne - w równym stopniu staracie sie wykorzystać i zmanipulowac faceta jak oni was,tyle że swoje postepowanie zawsze staracie sie naiwnie usprawiedliwiać i ubierać w ładne słowa. Dlatego najlepiej jest właśnie byc takim facetem manipulatorem,bo nie dosc że tylko manipulator wyczuje drugiego oszusta,to przynajmniej naiwnie się nie sparzy. Życie niestety uczy takiego postępowania i inaczej sie niestety nie da.

Gość gość
porady tego typu "koleżanek" sobie daruj - na bank jest zazdrosna, gdyby jednak sama miała się ku...ić z tym facetem z pewnoscią przestało by jej to przeszkadzać. Z drugiej strony uwazaj jednak, bo jak jesteś ładna i atrakcyjna a facet to tylko buhaj rozpłdniacz to sie rzeczywiście mozesz sparzyć.