Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy u was też tak jest ze teściowie widują rzadziej wnuki ?

Polecane posty

Gość gość

Moi rodzice widują wnuki bardzo często , teściowie rzadko . Czy tak już jest ze ci drudzy są zawsze jednak poszkodowani?

Gość gość
moje nie widuja sie ani z jednymi ani z drugimi, a był czas ze rzeczywiście jezdzilam do mamy 2 razy w tygodniu a teściowej wymyslalam żeby tylko nie przyszla, zebym nie musiala patrzeć na jej przewracające oczy odnośnie mojego podejścia do wychowania dzieci, więc jedno widziala z 5 razy na oczy drugiego nigdy bo już byłyśmy skłócone.

Gość gość
U nas jest tak ze jędze do mojej mamy często a do teściów jeździć nie lubię ale niestety trzeba żeby mieli kontakt z wnukami . Tak teściowie są poszkodowani .

Gość gość
Moim zdaniem tak jest najczęściej bo przecież nikt nie weźmie od tak dzieci żeby jechać do teściów . Ot tak to się jeździ ale do rodziców własnych.

Gość gość
Zależy też gdzie mieszkacie. Jeśli w tym samym.mieście co wasi rodzice, a tesciowie w innym to.naturalnym jest, że częściej widzą się z dziadkami od waszej strony. U mnie jest na odwrót, do teściowej mam 50 km, do moich rodziców trochę ponad 100 więc częściej jesteśmy u niej, bo mamy po drodze do większego miasta gdzie często z dzieciakami jeździmy na zakupy, kręgle, do kina itp.

Gość gość
twoje dzieci a nie dziadków, co chciałabyś je wypchnąć do teściów i mieć spokój, nie ma, naklepałaś ich to teraz zapieprzaj przy nich do usranej śmierci

Gość gość
Moi rodzice chcą się spotykać i u nas i u nich. Teściowie tylko u nich a mają tak że dużo kwiatki wszędzie i szklane kufle. Młody ciągnie za kwiatki i bierze kufle i nie da się nawet tam usiąść bo trzeba za nim biegac wszędzie. Mąż nie lubi tam jeździć przez to, oni emeryci nie mają czasu w tyg by podjechać na godzinę bo muszą oglądać tv. Ale to jest moja wina bo nie jesteśmy tam co niedziela więc ograniczam kontakt. Rodzice starają się raz w tyg przyjeżdżać i to u nas nie chodzi o to by dziadkowie pilnowali ale żeby się spotykali. Tylko raz zostawiliśmy go z dziadkami jak miałam gin po porodzie na niecała godzinę.