Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zof9090

Seks po 90

Polecane posty

Gość zof9090

Skończyłam 90 lat w październiku i jeszcze mogę z mężem. On jest młodszy o 7 lat. Czy to normalne czy powinnam przestać. Robimy to co dwa tygodnie

Gość Katarzyna6666
No ja mam 71 i robię to co tydzien

Gość gość
Mi jest trudno bo mam bark uszkodzony i nie lubie się całować bo mi zęby wylatują,bo na noc wyciągam do płukania

Gość Stef88
Ja nie lubię się całować bo mi zęby wylatują i odkładam je do płukania na noc

Gość Anula99
Dzień dobry. A mnie obciera bo mam suchość pochwy. Ale jak mi Leon zrobi ustami, och, Boga wtedy wołam. A on, sąsiad, ma już 93 lata.

Gość gość
Żylaki mnie bolą i nie mogę już na łabędzia. A ****ać mi się chce, na pielgrzymce zawsze o to się modle aby kogoś na noc mieć choćby raz.

Gość gość
Wstydzilybyscie sie!A co.jak w ciaze zajdziecie, kto sie dzieckiem zajmie?

Gość gość
Ja sobie natłuszczam smalcem i c**e mam gorąca. A mam już 82 lata

Gość gość
Ja z moim starym tez baraszkuje co noc praktycznie. On 97 ja 88 na karku i dajemy radę. Mmmm

Gość Iw66352
Czy wiecie czy bym znalazła jakiegoś młodego kawalera raz na miesiąc za 20% emerytury? To jest 230 zł. Mam 78 lat, mokrą pochwę jak dureksem nasmaruje, golę się, znam Kamasutre. Jestem z Sanoka. Iwona

Gość gość
Ja się masturbuje a mam 75 lat ale c**eczka chce

Gość Zenon9999
Sądzę że seks po 90 jest jeszcze lepszy. Brak stresu o ciążę, delikatna skóra, choć nieco pomarszczona, miły zapach choć trochę stęchły, lubię jak jest o***t niedomyty bo ona nie da rady się dobrze wymyć a nie zapyta przecież wnuczki. I lubię analnie, jak złogi kałowe jej wychodzą. Ona po tym lepiej się czuję.

Gość gość
Powiem tak - złogi kałowe to mi nawet pachną, gorzej jak Hela nie umyła ostatnio głowy a w krowi placek przypadkiem upadła jak ja brałem na pastwisku. Krowie kupy są gorsze

Gość gość
Nie powinniście przestawać. Seks to zdrowie. Najlepiej róbcie to publicznie czasem., to dodaje adrenaliny, np. na cmentarzu, na dworcu na końcu peronu, za śmietnikami

Gość gość
Ale was kurfa pojepało

Gość Kurwetelia
Moim zdaniem to w tym wieku Gangbang , Fisting , Scat oczywiście oraz Pantyhose

Gość gość
A mój Zenek ma taką fujarę, lubię ją mlaskać od 68 lat. Jak mu staje to mi soki lecą. Spuszcza mi się, wtedy idę do księdza i się spowiadam, bo to sąsiad, mąż pani Eli. Ale lubię tą jego spermę i nic na to nie poradzę.

Gość gość
Jakiś młody człowiek pisze że nas pojepalo. Sam będzie miał 80 lat to jeszcze będzie chciał się pokochac

Gość Hela7679
Ja już tylko raz w miesiącu daje rady bo mam 79 lat i muszę nogę odkręcać, a to potem mnie boli i się nie chce. A Wiesiek wtedy mnie liże po o******cy, bo tam lubię. Wkłada mi palce do szpary, ale długo nie daje rady i tylko leże. Wtedy czasem wnuk mnie ubierze i wtedy wychodzę od tego wikarego, bo on potem ma sakramenty we wsi - daje opłatki po domach.

Gość gość
Ja mam 91 lat i uprawiam macanki z młodymi dziewczętami co na chór chodzą, a mają już po 19 lat. One są bardzo otwarte na nowe znajomości.

Gość gość
Byłam bardzo zadowolona jak Zenobiusz mnie wytrzepał za garażami. On i ja jesteśmy rówieśnikami, lubi gmerać przy odby_cie, lubi się wypinać, czasem liże te palce, a mnie jako najlepszego kumpla lubi najbardziej z całej klatki

Gość goście2876
Próchnica mi przeszkadza w całowaniu, hemoroidy przy stosunkach analnych, pochwica przy normalnych, orala nie robimy bo mam wargi spękane od opryszczki, więc nam pozostaje ręczne onanizowanie się. Ale że to grzech to się spowiadamy co tydzień przed mszą.

Gość gość
A jak jak byłam z tym księdzem to on mówił że to nie grzech z nim bo on nie ma żony. Więc poszliśmy nie raz na zakrystię, obspermił mnie, a że miałam już 12 lat to mi kupił potem wino. Potem okazało się, że on to trzymał w jądrach od miesiąca tylko dla mnie, bo miał 88 lat i już rzadko to robił. Fajnie bylo, aż się rozmarzyłam