Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Obcokrajowiec544

Jestem facetem z Ukrainy. Chciałbym z kimś pogadać

Polecane posty

Gość gość
Oj w moim mieście to metro nigdy nie powstanie,

Gość gość
W moim mieście z dobrych uczelni to jedynie Uniwersytet Medyczny i Akademia Morska i ewentualnie Politechnika Szczecińska, mój tato tam sudiował

Gość gość
Mamy lotnisko w Goleniowie ale tam niewiele jest ciekawych połączeń ja z Goleniowa leciałam tylko do Warszawy a tam przesiadałam się na inny samolot, Szczecinianie korzystają z lotniska w Berlinie Tegel i Szynefeld, tam mają fajne oferty.

Gość gość
Pewnie macie własne linie lotnicze bo Polskie Linie Lotnicze to LOT, wiem że Litwini nie mają a Łotysze to mają Baltika raz nimi leciałam.

Gość gość
Sorry ale nie mam dobrej opinii o Ukraińskiej medycynie,, nie chcę ciebie urazić ale dużo osób z Ukrainych przyjeżdza do Polski nie zaszczepionych chociaż i u nas są kretyni co nie chcą się szczepić bo uważają że szczepionki szkodzą.

Gość gość
Nie pytałam o tanie linie tylko o linie lotnicze my mamy LOT Niemcy Lufthansa a wy?

Na Ukrainie chyba sporo osób nie chce robić szczepionki. Ale tak ogólnie poziom studiów nie jest niski.Obcokrajowcy płacą za studia 2-3 tysięcy dolarów, więc, jeśliby było źle nie płaciliby tyle

Gość gość
To źle że Ukraińcy nie chcą się szczepić gdyż możecie zacząć chorować na poważne choroby,

Gość gość
Czy Kijów to też ma ponad milion mieszkańców

Gość gość
Pytałam wyłącznie o rodzime linie lotnicze u nas również latają międzynarodowe linie ale Polskie linie to LOT.

Gość gość
Za niedługo i tak nie pojedziesz do Anglii

Gość Obcokrajowiec544
Ukraińcy zawsze musieli mieć wize do Anglii, to nie problem)

Gość gość
To zależy jakimi liniami i jak wcześniejmtym taniej Lot i Lufthansa są drogie ( są oczywiście jeszcze droźsze linie) ale są i tanie linie, ze Szczecina do Krakowa j z przesiadką w Warszawie zapłaciłam ok 250 zł jest zasada im wcześniej tym taniej, na ostatnią chwile jest zawsze drogo.

Gość gość
W Lądynie nie byłam gdyż wiem że tam dużo jest Polaków w celu zarobkowym a ja jeźdze wyłącznie w celach turystycznych, a poza tym Anglia wyszła z Unii właśnie z powodu napływu Polaków, dlatego miałabym odczucie że nie jestem tammile widziana, pomimo że z mojego miasta są bezpośrednie do Londynu

Gość gość
To prawda słyszałam o nich ale ja rzadko jeżdzę autobusami ale wiem że są.