Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie umiem gadac z kobietami, bo mysle w tym czasie o ich pusiach...

Polecane posty

Gość gość

Automatycznie myślę o tym, że one mają ci)pke, a ja pe)nisa i one to wiedzą + czują, że jestem wyposzczonym prawiczkiem :/

Gość znany temat każdego
zapamiętaj raz na zawsze: one nie wiedzą, więc nie pękaj

Gość od zer
rachunek całkowity :)

Gość out roccowh
00295

Gość gość
Nie wiedzą?

Gość gość
To wiedzą czy nie wiedzą, bo ja już sam nie wiem?

Gość gość
eee to chyba normalne tak mi sie wydaje a prawiczkiem nie jestem

Gość gość
ślicznie to, autorze, ująłeś :) chciałabym, żeby ktoś myślał o mojej pusi-milusi rozmawiając ze mną, a ja marzyłabym podówczas o jego wyposzczonym, skłonnym trysnąć na jej widok, siusioku 👄

Gość gość js
to ja myślałem że ze mną coś nie tak a TY MASZ TAK Z TYM JAK JA! :-D

Gość gość
ja nawet jak gadam z gruba czy brzydką to wyobrażam sobie jak musi wyglądac jej ci...a:) to normalne nie ma sie czym przejmowac, może i jesteś prawikiem ale nadal mimo wszystko fcetem i wszystko u ciebie ok

Gość gość
to jaką pusię, obstawiasz, ma twoja ciotka, a jaką babka?

Gość gość
gość dziś cholera w końcu jakaś niegrzeczna mrrrrrrrrrrr

Gość gość
jest tylu obrzydliwych niepociągających fizycznie facetów wyobrażanie sobie ich nago byłoby traumą brawo kobiety, niby np. mówią, że jakieś tam określone grupy to paszczury, a jednak są faceci, którzy myślą o pusi każdej napotkanej w sumie nie dziwne, pedofilami i zoofilami najczęściej są faceci skądś to musi się brać

Gość gość
gość dziś to że facet myśli o ci..e brzydkiej nie znaczy że akurat chciałby ją ten tego po prostu myśli bo taka już nasza poj...a natura:)

Gość gość
to ok, dlatego myślę, że najlepiej sprawdzalibyście się w pracy fizycznej macie po prostu taką naturę, że nie powinno wam się powierzać odpowiedzialnych zadań ;) w końcu nie macie podzielności uwagi, a co kobieta, to myślicie o pusi faceci na budowy, kobiety do biur i jest OK kobiety nie myślą o ptaszkach (skoro ma być słodko) każdego napotkanego brudnego, zaniedbanego typka jak masz zbyt szeroką arterię od mózgu do fiutka, to c***aliwa nie starczy na skupienia na istocie rzeczy choć w sumie, myślę, że ci wyposzczeni i zdesperowani mogą mieć zaburzenia i działać jak ta gromadka tu więc jaką pusię ma twoja babcia? która babcia ma ładniejszą pusię, ta od strony mamy czy taty?

Gość gość
gość dziś czyli że niby co, wg twoich wydumanych i wyssanych z palca teorii, silnie zresztą sfeminizowanych i pełnych mizoandryzmu na stanowiskach kierowniczych winny pracowac kobiety a na podległych mężczyżni. Złotko rozcaruję cię - badania wszelkiego rodzaju udwodniły że kobietom własnie nie nalezy powierzac odpowiedzialnych zadań i umieszczać ich na bardziej odpowiedzialnych stanowiskach bo dość często kierują się emocjami a nie chłodną kalkulacją która wymagana jest do tego by firma odnosiła zyski. wiele razy już to widziano - dlatego najlepszym zawodem dla kobiet ą takie prace jak pielegniarka,nauczycielka itp gdzie sporo zalezy od okazywania emocjonalnej empatii itp rozumiesz? Zaraz mi zarzucisz mizoginizm ale wierz mi ja szanuję kobiety przynajmniej te które na to w pełni zasługują -ale nie dorabiaj żadnej zlewaczałej teorii do swoich wywodów bo jakoś od stuleci to mężczyżni mieli wpływ na bieg decyzyjny najwazniejszych spraw,owszem kilka kobiet sie trafiło,ale był to przypadek i raczej wyjątki potwierdzajace regułę.

Gość gość
aha - jeszcze jedno . Świetnym przykładem na poparcie powyższego wywodu jest fakt z zycia wzięty - dziewczyna bedąca kierowniczką w duzej firmie zwolniła druga kobietę tylko za to ze jej nie lubiła a powodem były waśnie o faceta. szkopuł polegał na tym że zwolnia kobieta była świetną i trudną do zastapienia specjalistą w swojej dziedzinie i ciężko było znależć osobę na zastepstwo. Skutek był taki że firma wskutek jeszcze jej kilku nieracjonalnych decyzji po jakimś czasie upadła:) Faceci przynajmniej dali by sobie po ryiach lub wyjasnili wprost tego typu sprawy ale z pewnością by nie dopuszczali az do tak skrajnych sytuacji - wiem bo sam miałem w pracy takie sytuacje i wkurzony po prstu je wyjasniłem:) oczywiście nie pieściami ,sytuacja z miejsca sie oczyściła i nasza firma dalej świetnie prosperowała:)

Gość gość
gość dziś to ok, dlatego myślę, że najlepiej sprawdzalibyście się w pracy fizycznej i dobrze myslisz ale nie do końca - świetnie bysmy się sprawdzali i w pracy fizycznej ale także że tak powiem stacjonarnej z dużym zakresem odpowiedzialności. dla kobiet najlepsza pracą jest praca niefizyczna ale bez duzej dozy odpowiedzialności - i tak na ogół jest - kasjerka,ekspedientka,sekretarka,nuczycielka,pielęgniarka, faceci w takich zawodach by sie po prostu męczyli:)

Gość gość
i dobrze że myslisz bo to normalne i naturalne - gorzej że to cie blokuje w rozmowach z nimi. musisz nad tym popracować a jak sa kobiety co cię onieśmielaja to gadaj z tymi które tego u ciebie nie wywołują.

Gość gość
Żaden facet nie nazwie waginy pusia.Za dużo przebywasz z wnuczkami gruba i ci się w głowie pieprzy !

Gość gość
pusia po angielsku pussycat