Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na drabinie

Polecane posty

Ja o płukaniu gardła w chorobie, a szczebelkowa ma brudne myśli ;) Perwersiarą jestem w sypialni :P

Gość gość 39 i pół
Nie farbuję to nie ma czego oglądać :D

Gość gość 39 i pół
Jestem nieśmiały :(

Gość gość 39 i pół
Przynajmniej nie jestem bi :D:O

Gość gość 39 i pół
Wolę określenie jednej :D

No patrz - jak się ludzie różnią. :D Jak z gardłem? Płukałeś? Jak chyba zrobię to jeszcze raz. Strasznie niedobrzy ten płyn ale jeśli ma pomóc, jestem gotowa do poświęceń. :D

Gość gość 39 i pół
Tylko nie połykaj :(to się wypluwa :)

Gość AAn

Perła całusy :* ...jedna z niewielu, która mnie wyrwała ze szponów życiowego doła.:)

Teraz za to haruję i zarabiam ....ja nie chcę do harówki [beksa]

Gość Perła.
40 minut temu, Gość AAn napisał:

Perła całusy 😘 ...jedna z niewielu, która mnie wyrwała ze szponów życiowego doła.:)

Teraz za to haruję i zarabiam ....ja nie chcę do harówki [beksa]

Anuśka, masz tak, jak chciałaś 😉 Chciałaś harówki i zarobków? No to je masz 😄 I dobrze! Myślisz, że tylko Ty harujesz? 😉 Pisujesz tu czasem? Ja tak, ale nie na ero. Ero teraz zwariowane 😄

Gość AAn

haruję..ale nie muszę chociaż mieć tyle do czynienia z dorosłymi. Hej Perełka :D...zaraz spać trzeba :(

Gość AAn

ja na ero też nie piszę. Miałam straszne szaleństwo przez ostatnie lata, musiałam w akcie desperacji i ryzykować i harować i się opłaciło. Zrobiłam coś poza schematem (tym swoim). Tylko, że o ileś lat po czasie...sprawa wiary w siebie.  Pocieszam się, że niektórzy mają gorzej...ja się chociaż prostytucją nie zajmowałam...chyba, że moralną, jak wielu Polaków teraz:/ Idę spać...papa :* trzymaj się:) Dziękuję.

Gość Perła.
1 minutę temu, Gość AAn napisał:

haruję..ale nie muszę chociaż mieć tyle do czynienia z dorosłymi. Hej Perełka :D...zaraz spać trzeba 😞

To kładź się Anuśka. A wiesz, że stara "drabina" jeszcze jest? Ciekawe, co z ludźmi z niej.... Dobranoc 😘

Pewnie się jeszcze spotkamy 🌻

Gość AAn

Na stara nie zagladam Perelko...rany, jak czlowiek sie praca meczy, prawie tak jak jej brakiem:(

Gość AAn

Komu serce bilo rok temu w listopadzie? Jak bilo i bije nadal to chyba dobrze...

Gość Perła.
1 godzinę temu, Gość AAn napisał:

Na stara nie zagladam Perelko...rany, jak czlowiek sie praca meczy, prawie tak jak jej brakiem:(

Ja starą podczytuję. Miło powspominać. Masa śmiechu. 

No już tak nie narzekaj na pracę. Jest, to jest. Trzeba ją zrobić, to trzeba. 

Takie życie 😉

Gość Perła.
48 minut temu, Gość AAn napisał:

Komu serce bilo rok temu w listopadzie? Jak bilo i bije nadal to chyba dobrze...

Rok temu w listopadzie? Muszę poczytać, to się dowiem.

Gość Perła.

Trzymaj się Anuśka! Dasz radę ze wszystkim! Kto, jak nie Ty 😘🌸

Gość AAn

jest tu kto? halo tam!

Chcialam sie poradzic, ale nie smiejcie sie...Bo nie wiem, czy ze mna jest cos nie tak w sprawie natury wiadomej...:(  Wiem, ze to moze byc zwiazane z relacja z ojcem, albo z negatywnymi przezyciami z okresu bezrobocia...:/

Gość AAn

Perła dzięki :*:)...jednak chyba ie ze wszystkim..uczuciowo -erutycznie na pewno klapnę niedługo ...

Gość AAn

tak sie zastanawiam, czy taki brak faceta potrafi zalamac w wieku starszym niz jestem. Bo w moim jeszcze sie ludze, ze nie jestem najstarsza. I jeszcze taka rzecz: czy fantazjowanie o 60latku to juz odchylenie duze, czy raczej nie, skoro widzisz w nim osobowosc...choc w sumie nie znam czlowieka a sobie dopowiadam :(

Powinnam pocwiczyc na zywym materiale, tylko ja bym chciala w wyrachowany sposob poowijac sobie facetow wokol palca, ale skoda mi czasu i pindrzenia sie :o Najgorsze, ze wygladam juz od tej pracy jak mlodo wygladajaca 60ka a wmawiam sobie, ze potrafie byc atrakcyjna :o    :/  Mi to nawet nie zalezy w sumie, tylko musialabym sie chociaz nauczyc gotowac a ciagle nie mam sily..

Gość Perła.

Jak mam Ci cokolwiek doradzić jak nawet w sumie nie znam Twojego wieku, bo zawsze taka tajemnicza byłaś. Weź się może kiedyś zaloguj, to pogadamy na komunikatorze. Szkoda, że nie ma DD. On się na tym znał i doradziłby Ci. 

Gość Perła.

Z gotowaniem to prosta sprawa. Wchodzisz w net wpisujesz nazwę potrawy. Masz przepis i działasz.

Gość Perła.

A Ty nie ojca w tym facecie chcesz mieć? Przecież wiekowo jak dla mnie to nie do przeskoczenia. Nie wnikam. Twój wybór. ale nie doradzam. Wręcz przeciwnie. Poszukaj rówieśnika. No kurczę - nie możemy na takie osobiste tematy pisać publicznie. Zaloguj się kiedyś, to pogadamy na priv. Albo znajdź moją pocztę, bo ja Twojej nie mam i napisz na pocztę.