Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antek w czwartek

Kobieta musi się facetowi podobać ale też nie może być durna

Polecane posty

Gość antek w czwartek

bo wtedy tylko pustaki ją będą chcieć na chwile

Gość gość
na chwilę to ją także będą chciały nie tylko męskie pustaki ale nawet ogarnięci faceci - penis nie sługa a z braku laku to sie bierze wszystko co jest:) ale co fakt to fakt - jak kobieta ma do zaoferowania tylko ładną buzię a mózgu zero to żaden facet nie będzie takiej chciał - zaden ogarnięty rzecz jasna:)

Gość gość
wyksztalcenie podyplomowe musi miec? znajomosc 2 jezykow obcych wystarczy czy to za malo? IQ 200 czy wieksze? jakies kursy musi miec? stanowisko kierownicze wystarczy czy dyrektorem musi byc a moze prezesem? na czym musi sie znac zeby nie byc durnym pustakiem?

Gość gość
gość dziś [20:42 nie droga kryptomizoandryczko - wystarczy tylko by się nie szlajała po klubach i nie była wulgarna.Rzecz jasna lepiej jak ma jakieś pasje i ambicje któe nie kończą się tylko na kasie w Te sco - chce się np kształcić. Tyle i tylko tyle.

Gość gość
"bycie pustakiem" to nie jest dla faceta u kobiety to czy ona np potrafi sama zarobic pieniądze i tego chce czy nie -no i czy ma jakieś formalne lepsze lub gorsze wykształcenie. Pustak to kobieta wulgarna,chamska,często mizoandryczka z zaburzeniami, blachara - wykształcenie nie ma tu nic do rzeczy bo my faceci nie oceniamy kobiet wg waszych - kobiet - kryteriów. Np. wg stanu portfela.

Gość gość
aha czyli jak kobieta nie ma pasji i pracuje na kasie to jest durna

Gość gość
jeżeli pracuje na kasie ale mimo to nie ma dalszych ambicji no cóż...sama sobie odpowiedz na to pytanie:)

Gość gość
to jakie musi miec wyksztalcenie i jaki zawod?

Gość gość
spoko kasjerki też są potrzebne - tylko czemu oglądają się za prezesem miedzynarodowej firmy a nie za zwykłym choćby robotnikiem to tego rozkminić nie mogę. Jednakowy poziom ambicji gwarantuje udany związek przecież:)

Gość gość
dziś nie musze, juz ktos tu odpowiedzial, ze jest durna

Gość gość
gość dziś może i być bez szkoły, ale ma być dla swojego wierną i skromną kobietą a nie dyskotekową latawicą.

Gość gość
*faceta

Gość gość
Nie chodzi o wykształcenie, bo po studiach jest wielu idiotów i idiotek. Tylko o inteligencję i życiowe ogarnięcie.

Gość gość
nie znam ani jednej kasjerki, ktora ogladalaby sie za prezesem miedzynarodowej firmy jak widac mocno wyssane z palca brednie prezesi to maja wymagania modelek i karierowiczek

Gość gość
gość dziś jak to? a wyzej zostalo napisane ze zawod wykonywany przez kobiete okresla ja czy jest durna, raz jedno raz drugie, typowe myslenie facetow

Gość gość
Dobra nie obrażajmy kasjerek - serio ja wiem jak to zabrzmi,moze naiwnie i trywialnie ale nie zawsze wykonywany zawód świadczy o danej osobie. Znam wiele spoko kasjerek,np z biedronki gdzie kupuję - to fajne i ogarnięte dziewczyny,większośc z nich pracuje tutaj bo po prostu nie mają pieniędzy na lesze studia no a nie każdy urodził się w bogolskiej rodzinie. A żyć,jeśc i zarabiać trzeba. Chodzi o to że kobieta nie pustak to taka która nie ocenia faceta tylko przez pryzmt materialny choćby - no i przede wszystkim nie puszcza się na prawo i lewo,zachowuje sie normalnie a nie jak rozwydrzona ku....ewka. to jest pustak.

Gość gość
20.09 pisz za siebie Tomasz/Marcin!!!

Gość gość
a jesli kobieta jest po liceum albo technikum i nie ksztalci sie dalej to jest durna czy wg facetow?

Gość gość
a po co ma miec pasje jakies? po co wam to u kobiet?

Gość gość
A jeszcze gorzej jak facet durniejszy od kobiety... No cóż, wykształcenie nie świadczy o wartości człowieka,ale wraz z nim często idą inne sprawy: jak sposób wysławiania się, kultura osobista itp. Studia uczą pewnego sposobu bycia. Mówię oczywiście o pewnym przedziale wiekowym a nie pokoleniu wieku średniego czy starszego. Byłam ostatnio w takim związku...trwającym tydzień. Pomijając, że gość zaliczał wpadki w wysławianiu się czy ortograficzne, to co do czego wyskakiwał z bezpodstawną zazdrością, a summa summarum gdy mu nie pasowało stał się wulgarny, zwyzywał mnie itp.

Gość gość
gość dziś no a oczywicie ty poleciałas na takiego głąba bo wydał ci sie taki macho i dostarczający - ach,och - emocji:) a nie jakiś c***ek po studiach , nudny i mdły jak kalesony posła samoobrony:)

Gość gość
Dobrze, że w miarę szybko przejrzałam na oczy :) tzn po takim wyskoku trudno nie przejrzeć :) szczegół, ze jeszcze zwala winę na mnie, ale ja panu już podziękowałam

Gość gość
No i najważniejsze że nie zdążył ci zrobić brzucha - patusy się mnożą jak króliki,zwłaszcza teraz jak dostają cudzą kasę za nic,bo szkoda im było 5 zł na gumki.

Gość gość
No fakt...bo chemia była ostra, ale na samej chemii związku się nie zbuduje.

Gość gość
w końcu jakaś normalna - i nie bała się typa zostawić, brawo,znasz swoją wartosć i nie boisz się być sama

Gość gość
gość dziś Dzięki... a im większy pustak, tym większe ma mniemanie o sobie...

Gość gość
i po co ty się dziewczyno pakowałaś w to szambo? sama teraz widzisz czym sa faceci co dostarczaja emocji

Gość gość
Nie wiem po co...wydawał się ok i pewnie dla niejednej byłby ok bo był i w długich związkach. Generalnie był czuły, dopóki było miło, ale nie radził sobie w ogóle z emocjami. Zresztą, to mu napisałam, że bez względu co bym mu nie zrobiła, facet tak kobiety nie traktuje. Dobrze, że skończyło się szybko, choć i tak bolało i ryczałam...ale chyba bardziej z tego potraktowania mnie niż z żalu za nim. mam takie szczęście, że zawsze muszę jakichś durni przyciągnąć...

Gość gość
Chyba w końcu pójdę i dzieciaka adoptuję, bo do facetów to już totalnie nie mam szczęścia...a tak to przynajmniej zrobię coś dobrego.

Gość gdzie ona jest
gość dziś to jakie musi miec wyksztalcenie i jaki zawod? > Powiem prawde, nigdy nie brałem pod uwage wykształcenia danej kobiety gdy się nią interesowałem. Pierwsza rzecz to była skromność i równowaga życiowa, podejście do życia i czy była życzliwa i ugodowa, oraz uśmiechnięta/wesoła. Uśmiech bardziej mnie przyciąga do kobiety niż cokolwiek innego. Spora nadwaga jednak mnie odrzucała, ale lekka nadwaga to nie problem, bo lubie kobiety z ciałem zamiast same kości. Potem interesuje mnie czy nadajemy na tych samych kanałach, czy mamy o czym rozmawiać, czy mamy podobny styl życia, podobne podejście do życia, podobne plany itp. Potem patrze czy wizualnie mi akurat się podoba ( podkreślam że każdemu coś innego go się podoba, dla jednego brzydka może być dla innego cudem), ale nie gdy ma pełny makijaż tylko naturalnie. O prace nie pytam, ani o dochody jak to wiele bab pyta facetów. Wykształcenie jest niewiele istotne, ale sposób myślenia tak. Od ręki odpadają egoistki i inne ścierwa, ale to sprawy charakteru. Wizualnie zwracam uwage na długie zdrowe włosy i skromny ubiór, nie wulgarny gdzie wszystko na wierzchu jest. Tyle. Nie chce modelki, nie chce bizneswoman, tylko spokojną, rodzinną i skromną. Ewidentnie spore to wymagania.