Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Dlaczego takie mendy chodzą do szkoły

Polecane posty

Gość gość

Kolejny mój temat, czyli trzynastolatek z aspergerem znowu się wyżala. Otóż mimo że jestem nieudacznikiem, który nie umie się nikomu postawić i spędza cały dzień przed ekranem komputera, bo zwyczajnie nie umiem z kolegami porozmawiać przez dłuższy bądź pograć w piłkę (nienawidzę piłki) i szczerze porozmawiać umiem tylko z dorosłymi, to jeszcze w klasie wytrzymuję, a moimi niewieloma mocnymi stronami takimi jak inteligencja i sarkazm umiem nawet rozśmieszyć mądrzejszych kolegów, tak pewien debil jak i to, jak dyrekcja traktuje jego osobę doprowadza mnie do skraju szaleństwa. Robi on wszystko żeby rozpierdolić lekcję i uprzykrzyć życia. Wszystko. Zwierzęce odgłosy, orgazmy, drażnienie kolegów, w tym i mnie, a nawet robienie fajnych gestów do nauczycieli gdy się odwracają. Jest jeszcze pojebanym hipokrytą, bo jednocześnie szczególnie uwziął się na mnie, i kiedy tylko widzi że choćby jednego słowa nie zapisałem, od razu odwraca ten swój dresiarski, patologiczny ryj: PISZ!!!!111, ale kiedy ja mu wytknę, że na przerwie przeklina, rysuje kutasy i nie szanuje nauczycieli, najczęściej odpowiada bardzo merytorycznym i silnym argumentem: "twój stary" Myśli że jest śmieszny, ale ta mądrzejsza grupa patrzy na niego z obrzydzeniem, bo jego pojebane próby zdobycia respektu u debili nie pozwalają nam się skoncentrować. Jeszcze bardziej niż moim rówieśnikom, współczuję nauczycielom. Bo oni muszą go czegoś nauczyć. Bo oni muszą go jakoś uciszyć, a widzę, że jakiegolwiek punkty, uwagi i oceny mogą mu naskoczyć. Widzę w tych nauczycielach, jak się męczą, jak są katowani, przez tego gówniarza bez serca. Jak bardzo chcieli by po prostu wstać i mu przyjebać, że w łzach by wszystkie zęby zbierał. Ale nie mogą. Nie mogą, bo zaraz przyleci mamusia z płaczem, bo uderzył jej niewinnego dzieciaczka, który TYLKO rozpierdalał całą lekcję i nie dawał żyć innym. Bo popierdolony system uzna nauczyciela za winnego czemuś, kiedy on tylko wymierzał samosąd. Ale wiecie co jeszcze bardziej powoduje u mnie białaczkę, żółtaczkę, sraczkę, raka i wszystkie inne choroby? To, że dyrekcja ma to wszystko w dupie. Że zamiast po prostu wyjebać go na zbity ryj z tej szkoły za niszczenie zdrowia psychicznego nauczycieli, oni wolą załatwiać mu dodatkowe zajęcia, nauczycieli wspomagających i tak dalej, kiedy do niego NIC nie dociera. Jego NIC nie zmieni, chyba że solidny argument siłowy. Wiem to, bo raz jak go starszak jebnął to się pizda poryczała i spierdoliła na skargę do nauczyciela. Ale najgorsze jest to, że tak się litują nad tym biednym chłopczykiem, bo jest lekko upośledzony. A kiedy ja, Asperger, z mamą składałem wniosek o nauczyciela wspomagającego, z którym mógłbym się uczyć w pustej klasie, bez tego podludzia katującego mnie swoim pojebaniem, to został on odrzucony. No i pytam się, gdzie tu sprawiedliwość? Dlaczego jeśli uczeń z perspektywami, taki jak ja, który CHCE kimś być i realizuje jakieś kroki w tym celu, ma się katować z takim zjebem, podczas gdy nad nim wszyscy się litują i załatwiają mu co się da, i z litości przepuszczają go do kolejnych klas, ale on i tak się wcale nie zmienia. Ile ta szkoła by mogła zaoszczędzić, jakby nauczyciele skończyli być pizdami i po prostu go wyjebali! Boję się, że mimo tego że jestem wrażliwy i nie chcę być kryminalistą, to pewnego dnia po prostu stracę cierpliwość i sam dokonam sprawiedliwości, ale nie wpierdolem, bo skruszą mi się ręce, ale np. podłożeniem mu w plecaku broni, bo już taki plan mam w zanadrzu. Powtórzę mądre słowa pewnej blogerki: systemie polskiej edukacji, pierdol się.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować