Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Wyleczylam nawracające infekcje pochwy

Polecane posty

Gość gość

Cześć dziewczyny przez ostatnie kilka lat bardzo męczyły mnie wciąż nawracające infekcje pochwy. Co miesiąc latałam do ginekologa i brałam nowe leki które pomagały na chwile a przy następnej miesiączce znów wracały. Płakałam.... mąż nie rozumiał mojego prolemu to bylo nie do wytrzymania seks mi zbrzydł ;/ Dziewczyny juz myslałam ze nic mi sie pomoże , wybrałam mnustro leków które nic nie pomagały wydałam dużo pieniędzy na leki i posiewy. ALE TERAZ DOBRA WIADOMOSĆ postanowiłam że napisze co mi pomogło. Wysłuchałam wypowiedzi pewnego ginekologa którego link wysyłam https://www.youtube.com/watch?v=_9nZN33eiKs. Ten lekarz mówi o tym ze nawazniejsza jest odbudowa flory ( ja to wczesniej robiłam) najwyrazniej bezskutecznie bo probiotyki brałam przez 7 dni a o doustnych zapominałam tym razem zrobiłam inaczej. Poszłam do ginekologa ( nawrót infekcji) dał mi jak zwykle recepte na nowy lek który wziełam. A później odrazu zaczęłam stosować żel dopochowy z kwasem mlekowym i kwasem hialuronowym cały czas, przez cały miesiąc codziennie na wieczór, i do tego doustnie probiotyki plus witamina c( bardzo wazne zeby brac regularnie). I zdarzył sie cud, dosałam miesiączki bez tej cholernej infekcji czuje sie cudownie. Dziewczyny bardzo wazne zeby odbudwać flore i zeby zagoic te wszystkie ranki kóre mamy w pochwie spowodowane infekcjami i lekami.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować